Зіркові скандали
Подобається

200 тис доларів вкрали в сестри Кім Кардашьян

17/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
200 тис доларів вкрали в сестри Кім Кардашьян

Молодшу сестру Кім Кардашьян обікрали на 200 тисяч доларів. На момент злочину модель перебувала в будинку і подзвонила до служби порятунку

У Лос-Анджелесі з дому молодшої сестри Кім Кардашьян, моделі Кенделл Дженнер, вкрали коштовності на суму 200 тисяч доларів, повідомляє TMZ.


За даними видання, на момент злочину модель перебувала в будинку і подзвонила до служби порятунку, коли почула підозрілі звуки.
В результаті вона помітила пропажу кількох прикрас, які зберігалися в її спальні. За інформацією джерела TMZ, які прибули на виклик поліцейські не виявили слідів злому. Підозрюваних у справі поки що немає.


Поліція почала розслідування інциденту. Як пише портал, за 2017 рік це вже не перший випадок крадіжки в районі Hollywood Hills, де розташовується будинок Дженнер.


У ніч на 3 жовтня двоє чоловіків в масках і зі зброєю увірвалися до номера Кім Кардашьян в Hotel de Pourtalès в Парижі. Повідомлялося, що у знаменитості викрали коштовності на суму понад 11 мільйонів доларів та два мобільних телефони. Американка, в свою чергу, розповіла слідчим, що побоювалася зґвалтування.