Плітки
Подобається

Продюсер Світлани Лободи розповіла про зйомки програми на російському каналі

16/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Продюсер Світлани Лободи розповіла про зйомки програми на російському каналі

 


Днями LOBODA взяла участь у російської програмі Пусть говорят " з Андрієм Малаховим.

В ефірі співачка поскаржилася на українських радикалів. І про те, як журналісти 1+1 нібито проникли на її приватну територію.

“Коментувати брудну кампанію з використанням монтажу, фейків і постановочних кадрів, яка вже для всіх глядачів очевидна, бажання немає. Цим нехай займаються юристи, тому що там вже все зайшло надто далеко.

Що ж стосується всього іншого, то скажена популярність Світлани далеко за межами нашої країни провокує глядацький інтерес, і як результат – сімейні програми в прайм-тайм з радістю присвячують їй цілі ефіри. Мені здається, цим варто пишатися. Більше того, у нас чимало артистів, і ви прекрасно знаєте, що періодично з'являються на різних каналах в інших країнах і чомусь не викликають стільки резонансу, як вихід однієї програми зі Світланою. А наш концерт у Палаці спорту, який зібрав понад 10 тисяч осіб, ще одне тому підтвердження.

Любов до артиста не можна вбити переслідуваннями, брудними сюжетами, провокаціями. Нехай це все залишиться на совісті замовників. А ми продовжуємо свій шлях. І буквально через кілька днів в Itunes стане доступним наш довгоочікуваний альбом h2lo, який складається з суцільних хітів і створювався кращими людьми нашої з вами країни. Перший трек Випадкова відразу очолив чарти Itunes і в найближчі тижні за прогнозами лейбла Sony Music стане платиновим!“