Плітки
Подобається

Вікторія Дайнеко, після розлучення з чоловіком, заговорила про давні почуття

14/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Вікторія Дайнеко, після розлучення з чоловіком, заговорила про давні почуття

Вікторія Дайнеко заговорила про почуття до Олексія Воробйова після розриву з чоловіком.

Співачка написала зворушливе звернення до колишнього коханого.

Вікторія Дайнеко присвятила колишньому коханому Олексію Воробйову публікацію у своєму мікроблозі. Справа в тому, що днями у співачки відбулася прем'єра пісні, автор якої — Олексій. Співачка гаряче подякувала Воробйову за його творчість, заодно розповівши про те, який же він чудовий.

«Є пісні, які цілих 5 років чекають своєї години. У цій — своя довга історія, я дуже люблю її за те, що вона дуже щира. Спасибі, суперлюдина Олексій Воробйов, за те, що ти написав тоді її для мене.

Сподіваюся, вона знайде своїх слухачів! А я досі не розумію, як можна бути музикантом, танцюристом, співаком, фігуристом, актором, режисером, композитором і просто хорошою людиною одночасно!» — написала Вікторія.

Одкровення Дайнеко спровокувало хвилю чуток про те, що роман між колишніми коханими може поновитися з новою силою. Адже минулого тижня стало відомо, що співачка розлучилася зі своїм чоловіком Дмитром Клейманом. До того ж, і серце Олексія віднедавна вільно. Але Вікторія можливість відновлення відносин з Воробйовим заперечує.

«Може бути, ви здивуєтеся, але ми вже 5 років як розлучились і ніяких змін у цьому не передбачається. Невже люди, розлучившись, не можуть просто добре спілкуватися і писати пісні?» — запитала вона у підписників.

Нагадаємо, що Вікторія поки не розповідає про причини розриву відносин з чоловіком. Можливо, у подружжя сталася криза і роз'їзд по різних квартирах носить тимчасовий характер. У всякому разі, фанати сподіваються, що Дайнеко і Клейман намагатимуться налагодити стосунки заради спільної маленької доньки.