Новини про зірок
Подобається

Українки у захваті: Дружина Євгена Кошового здивувала фотосесією з доньками (ФОТО)

13/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Українки у захваті: Дружина Євгена Кошового здивувала фотосесією з доньками (ФОТО)

Дівчата актора втілили образи принцес.

Дружина та доньки актора студії "Кварта 95" Євгена Кошового приміряли образи принцес, пише Корупція.Стар

Популярне: Молода матуся Катерина Осадча приголомшила своїм нарядом (ФОТО)

Так, дівчата Кошового втілили образи принцес у казковій фотосесії. Дружина Євгена Ксенія разом з 9-річною Варварою та дворічною Серафімою взяли участь у фотопроекті "Дочки-матері".

Читайте також: Донька Євгена Кошового виграла конкурс з піснею Джамали "1944".

86_6 141_1 141_2 386215343 386215348

На фото дівчата постають у ніжних сукнях кремового кольору, розшитих блискітками. Голови Ксенії, Варвари та Серафіми прикрашають вишукані віночки з квітів.

В інтерв'ю "КП" в Україні" Кошовий розповів про характер своїх доньок. За словами знаменитого батька, старша донька Варя дуже схожа на його маму Надію. А от чий характер у Серафіми – Євген поки не зрозумів

"Ми думали, що Сима буде спокійнішою. Так, вона спокійніша за Варю. Варя щоночі не спала, і Ксенії доводилося важко з цим справлятися. Серафима ж спить добре, але потім день стоїть на вухах. В кого Варя? Напевно, в бабусю Надю, в мою маму. Неможливо переконати ні в чому! Вона завжди права, навіть якщо не має рації. А Серафіма — поки не можу зрозуміти, на кого вона схожа. Але Маргарита Володимирівна каже, що Ксенія такою не була. Моя мама теж каже, що я таким не був. Подивимося", — сказав Кошовий. 

Нагадаємо, зірка "Кварталу 95" Кошовий разом з дружиною та доньками знявся у новорічному відео. У Мережі з'явився бекстейдж знімань знаменитої родини.