Зірка тижня
Подобається

Майже гола: Аніта Луценко показала розкішні груди в мініатюрному купальнику (ФОТО +18)

13/03/2017     Автор: Яна Романська
Майже гола: Аніта Луценко показала розкішні груди в мініатюрному купальнику (ФОТО +18)

Сексуальна іменинниця: Аніта Луценко захопила ідеальною фігурою в купальнику.
    
Тренер розповіла про плюси грудного вигодовування для фігури і грудей, передає Корупція. Стар

Фітнес-тренер Аніта Луценко днями відсвяткувала 33-тий день народження. У свій святковий день в Instagram вона поділилася секретом стрункого тіла і показала результат роботи над собою після пологів.

длзлл

"Період годування грудьми — це найкращий час, щоб привести своє тіло в порядок! Точніше я б сказала це найлегший спосіб/момент. Все, що організм накопичував коли-небудь на випадок виношування і годування дитини — все зараз із задоволенням витрачає.

АЛЕ! Звичайно за умови ідеального харчування… БЖУ, відсутність або невелика кількість ласощів, наявність фізнавантажень (у мене тренування і з вагами і без, і пробіжки, і масажі)! Все це повне позбавлення від мінімальної прояви целюліту (коли сильно здавлювати ногу і ось там він є) і взагалі зайвого", — ділиться секретом стрункості Аніта.

При цьому вона додала також правила свого здорового харчування.

"Для мене ГВ-це відсутність надмірного жирного, багато салатів, каш, макарони, риба, курка, сир. Обмеження — це штучні продукти. Годування було тільки грудьми і тим не менше вага.

Я ніколи не думала про жирності молока і з цим ніколи не було проблем — мабуть мої резерви дозволяли брати жирочок з мене", — пожартувала Луценко і додала, що все ще продовжує годувати доньку грудьми.

Примітно, що ще одним з бонусів грудного вигодовування Аніта зазначила, як достаток більшим ніж до пологів розміром грудей.
"Хто мріє про груди — це явно варіант", — підсумувала тренер.

Тим часом шанувальники Аніти захопилися її формами, привітали зі святом, назвали фігуру "ідеальною", а саму тренерку "сексуальною".