Новини про зірок
Подобається

Ви будете здивовані: Що робить молодша дочка Дональда Трампа, поки вся сім’я працює

11/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ви будете здивовані: Що робить молодша дочка Дональда Трампа, поки вся сім’я працює

Тіффані не хоче вплутуватися в політичні ігри

У великій родині 70-річного президента США Дональда Трампа всі зайняті справою: його дружина 46-річна Меланія — перша леді США, 35-річна дочка Іванка та її 36-річний чоловік Джаред Кушнер — найближчі радники, а сини 39-річний Дональд-молодший і 33-річний Ерік активно брали участь в передвиборній гонці, пише Корупція.Стар

Популярне: Настя Каменських відпочиває оголеною на нудистських пляжах

Молодший син Трампа 10-річний Беррон ще занадто малий, щоб брати участь в політиці. А ось Тіффані, молодша дочка президента США, просто не хоче вплутуватися в ці ігри: зараз вона готується до вступу в Гарвард і проводить час зі своїм бойфрендом Россом Механіком.

3 55 t

Нещодавно вони відвідали маленьке госудрство Беліз на березі Карибського моря. Закохані займалися снорклінгом (підводним плаванням з ластами і трубкою) і ходили по канатній дорозі. Передплатники Тіффані дуже здивувалися — раніше вона ділилася знімками тільки зі світських заходів. Мабуть, їй набридло постійно перебувати у вищому суспільстві і вона втекла в тихе місце, подалі від політики і громадської думки.

Нагадаємо, Тіффані — дочка Дональда Трампа від шлюбу з американською актрисою Марлою Мейплз. Через п'ять років після її народження Трамп пішов від Марли.