Зірка тижня
Подобається

Іменинник дня: кохана Віталія Козловського інтимно привітала співака. Фанати розчулені (ФОТО)

06/03/2017     Автор: Яна Романська
Іменинник дня: кохана Віталія Козловського інтимно привітала співака. Фанати розчулені (ФОТО)

Шостого березня Віталій святкує 32-річчя.

Український співак Віталій Козловський отримав зворушливе вітання із днем народження від своєї обраниці Раміни, передає Корупція. Стар

У день 32-річчя коханого модель та телеведуча опублікувала світлини зі святкування власного ювілею.

5d4a61c1766387fcfbd51b064a84a54d

Цікаво, що у день народження Козловського свої іменини має також мама його дівчини.

"Сьогодні у мене подвійне свято. З днем народження, мамо! З днем народження, любий Віталій Козловський! Я вас люблю", — написала зірка під спільними фото із коханим.

1ea118c306c06a063fa2163b84783530

При цьому дівчина зазначила, що її мама проти публікації її світлин у фотоблозі, тому там "її немає".

Сам "винуватець" свята оприлюднив на своїй сторінці фото серйозного себе і супроводив її дописом зі своїми міркуваннями про вік.

a84fd2d2d3fb302f32ccdb4f41b0c8c9

"Спеціально вибрав фото з "пронизливим" поглядом, щоб читалася моя зрілість і свідомість, щоб можна було написати під ним типу: "Мені 32 — вже не молодий, але ще не старий". Або навпаки можна зіграти на контрасті — "Я не можу в це повірити, мені 32, о Боже, я старий".

Але на сьогодні я як вага, знаходячись десь посередині можу зважити всі "за" і всі "проти" та піти третім шляхом, як правило таким, яким підказує серце, бо розум ще досі не дозрів", — зазначив він.

аждпжад

Виконавець подякував близбким за любов та підтримку.

"У душі почуваю себе дорослим малим на якого впала ціла купа відповідальності. І з якою я, до речі, непогано ладна.! Мені впевнено допомагає крокувати вперед підтримка та любов моїх близьких і друзів! Завдяки вам я почуваю себе захищеним і головне, щасливим! 

Ціную вас і люблю! А ще, дякую моїм коханим батькам, за те, що народили мене. Ось так тепер живу я і не тужу, бо немає коли. А тепер егоїстично та радісно — Happy birthday to me!" — привітав сам себе учасник цьогорічного нацвідбору на "Євробачення".

Виконавець завжди мріяв бути співаком. Він вважає своїм двигуном і натхненням любов: до своєї справи, до своїх шанувальників, батьків, друзів і, звичайно, до тієї єдиної, яка поруч. 

Рік тому стало відомо про стосунки Віталія з Раміною Есхакзай і зараз співак не приховує що щасливий в любові.

На честь Дня народження Віталій Козловський буде не лише святкувати з близькими друзями і приймати подарунки, але й дарувати їх — він вирушає в тур на підтримку нового альбому "Моє бажання" і на сцені розділить свято зі своїми шанувальниками.