Плітки
Подобається

І як вона ще ходить? Джамала різко розтовстіла, фанати її не впізнають

05/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
І як вона ще ходить? Джамала різко розтовстіла, фанати її не впізнають

Українська співачка Джамала розповіла, що у неї не вистачає часу на спортзал, передає Корупція.Стар

Популярне: Ух, яка!!! Яна Соломко приголомшила розкішним вбранням

33-річна переможниця Євробачення 2016 Джамала не відмовляє собі у вживанні шкідливої їжі. В інтерв'ю співачка розповіла, як вона стежить за своєю фігурою. За її словами, у неї немає часу ходити в спортзал, але вона намагається пити багато води. Крім того, Джамала зізналася, що погладшала на кілька кілограм.

"Я поправилася на три, може, навіть на чотири кілограми після Євробачення. Я їм все, я ні в чому собі не відмовляю взагалі. Їм після 6-7 годин вечора і навіть після 10. Вже собі кажу: “Може, треба вже перестати так?“, – сказала співачка.

Також Джамала розповіла, що позитивно ставиться до спорту і хотіла б ним займатися, але у неї не вистачає на це часу із-за постійних зйомок, записів у студії, концертів, інтерв'ю.

"Ну, у тебе є час в 8-9 ранку, і ти думаєш, поїхати, може бути, в спортзал або поспати до 10, коли починається інтерв'ю. Плюс, після спортзалу потрібно переодягнутися, привести себе в порядок. На тренування потрібно відвести години чотири. Я дуже хочу займатися спортом, але зараз в мене немає на це часу“, – поділилася артистка.

680_5736070037170 dzhamala-5-03-17-770x433.jpg.pagespeed.ce.DHQno6fRhQ