Новини про зірок
Подобається

Українки в шоці: Приголомшлива новина про Олену Кравець (ФОТО)

04/03/2017     Автор: Яна Романська
Українки в шоці: Приголомшлива новина про Олену Кравець (ФОТО)

Журнал "Новий час" представив щорічний рейтинг 100 найуспішніших жінок України

Всеукраїнське видання "Новий час" вже другий рік поспіль складає рейтинг 100 найуспішніших жінок нашої країни. За традицією у список входять жінки, які досягли за минулий рік найбільших кар'єрних успіхів. Переможниць вибирають у восьми сферах — політика, бізнес, держслужба, корпоративний сектор, суспільна діяльность, культура і медіабізнес, шоу-бізнес та спорт. Треба відзначити, що порядковий номер в рейтингу зовсім не відповідає жодним місцям, і переможців тут в принципі немає, пише Корупція.Стар

Популярне: Совість заграла? Лорак на концерті в РФ несподівано згадала про Україну (ВІДЕО)

4b71932d57ea52a3701de90c46b3f5bc_img_0338___kopija (1) 385512545 semya-elena

В області "Шоубізнес" найбільшого успіху за 2016 рік досягли всього сім представниць слабкої статі. Серед них — єдина актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець. Також у список потрапили тріумфаторка "Євробачення" Джамала, співачка Тіна Кароль, ведучі Катерина Осадча та Ольга Фреймут і два музиканта — Наталя Жижченко (ONUKA) і DJ NASTIA (Анастасія Топольська).

До слова, в рейтинг найуспішніших також увійшли Оксана Забужко, Ліна Костенко, Ада Роговцева, Надія Савченко, Валерія Гонтарєва і багато інших.