Зіркові скандали
Подобається

Скандал триває: Самбурська розкрила про деталі скандалу з Фадєєвим

03/03/2017     Автор: Яна Романська
Скандал триває: Самбурська розкрила про деталі скандалу з Фадєєвим

Скандал Настасії Самбурської і Максима Фадєєва триває. Поки невідомо, хто ж почав цей скандал і що послужило поштовхом для словесних суперечок.

Популярне: Це що за мужик?!: Надія Мейхер обурила мережу своєю зовнішністю (ФОТО)

Настасья Самбурська вирішила розставити всі крапки над "і". Співачка зазначила, Максим Фадєєв образився на неї не тільки за те, що вона відмовилася знімати в кліпі його колективу SEREBRO. Він також пропонував їй перейти від Віктора Дробиша і стати його підопічною. На що Настасья відповіла відмовою.

Мабуть, М.О.Фадееву відмовляти не можна. А я вже зробила це повторно: перший раз на першій зустрічі з Ірмою – вона відкрито мене переманювала в ПЦ Фадєєва. Робила це акуратно, розповідаючи, як Максим мною захоплений і бачить в мені споріднену душу. Питав, чому до Дробиша пішла, а не до нього. Хоча, Фадєєв з Дробишем ніби як друзі …
розповіла Настасья.

Подальша словесна перепалка була на сторінці Максима Фадєєва в Instagram, де знаменитості обмінялися "люб'язностями".

І поки останнє слово було за Настею Самбурською:

Вибачте, що розраховували на мене, а я не розрахувала свої сили. Що не пішла в ваш ПЦ, як мігрувальний криса.Що не змогла за станом здоров'я допомогти вам своїм ресурсом в піарі вашого проекту. Тепер я буду знати до кого ходити на уклін за "благословенням" з поцілунками в персня, щоб не потрапити в немилість. О, ви мастодонт маніпулювання. Ви хочете здаватися краще, ніж є насправді. Виходьте з-за ширми. Всіх прощаю. Це все. Більше від мене ви нічого не почуєте. За честь, за гідність себе!