Новини про зірок
Подобається

Росомаха «розклеївся» : Х’ю Джекман плакав на зйомках

01/03/2017     Автор: Яна Романська
Росомаха «розклеївся» : Х’ю Джекман плакав на зйомках

Актор зізнався, що зйомки "Логана" вийшли емоційними.

48-річний Х'ю Джекман з 2000 року встиг зіграти Росомаху в дев'яти фільмах – і хоча сам актор наполягає, що не буде нудьгувати по персонажу, оскільки він "назавжди залишиться його частиною"

Популярне: Ексклюзив: Юрій Горбунов показав як годує Катерину Осадчу (ФОТО)

Джекман все-таки зізнався, що зйомки "Логана" вийшли емоційними – оскільки, на його думку, режисер Джеймс Менголд нарешті розповів історію Росомахи, яку фанати давно хотіли побачити. Х'ю не посоромився навіть визнати, що пару разів плакав на зйомках "Логана".

Під час прес-конференції в Бразилії з нагоди виходу "Логана" в прокат Джекман розповів: "Я люблю Росомаху. Я не буду сумувати за ним, він завжди буде всередині мене. Для мене зйомки цього фільму були дуже емоційними. Я завжди відчував, що у цього персонажа є більш глибока історія.

Я пишаюся минулими фільмами, але цього разу у мене вийшло щось більше. Мій герой – не просто невразливий Росомаха, але Логан. Я навіть плакав кілька разів на зйомках. Сподіваюся, фанати скажуть: "нарешті це фільм про Росомаху, який я завжди хотів побачити.

Офіційне прощання з Росомахою відбудеться вже зовсім скоро – "Логан" з Х'ю Джекманом, Патріком Стюартом і Бойдом Холбруком з'явиться на екранах кінотеатрів у березні 2017.