Новини про зірок
Подобається

Лідер O.Torvald Галич розповів про “зіркову хворобу” та знайомство з Кузьмою

28/02/2017     Автор: Яна Романська
Лідер O.Torvald Галич розповів про “зіркову хворобу” та знайомство з Кузьмою

Музикант згадав, як переїхав з колективом з рідної Полтави до Києва.

Фронтмен гурту O.Torvald Євген Галич, який із своїм колективом переміг у нацвідборі “Євробачення-2017”, розповів історію свого життєвого шляху.

У спецпроекті сайту ТСН.ua, присвяченому проекту “Ті, що вражають”, Галич поділився, як стати успішним і досягнути своєї мети. За словами Євгена, він зрозумів, що хоче стати музикантом, ще у п’ять років, пише Корупція.Стар

Популярне: Аж мову відняло: «Холостяк» Іраклі відбив дівчину в Олексія Воробйова і опублікував з нею інтимне фото (ФОТО)

g ggg gggg

“Коли мені було чотири роки, в моєму житті з’явився піонерський барабан. Я не знаю, звідки він узявся. Мабуть, тато приніс з Будинку офіцерів. У 5 років я вже пішов в музичну школу і відтоді ані на секунду не сумнівався, що стану музикантом”, – згадав Галич.

Знаковою для Євгена стала зустріч 1994 року з гітаристом O.Torvald Денисом. Разом з ним Галич й створив групу. Хлопці почали виступати в школі, співали своїх пісень.

2001 року Галич познайомився із Кузьмою “Скрябіним” на конкурсі “Молодь проти СНІДу”

“Наступного разу ми зустрілися з Андрієм тільки в 2004-му. Тоді відбувався відбір на “Євробачення”, і в Полтаві (гурт O.Torvald родом з Полтави – прим.ред.) теж був конкурс. Приїжджали шановані артисти, серед яких був і Кузьма. Саме він тоді і порадив нам переїжджати до Києва”, – розповів музикант.

“2006 року ми вже жили в столиці. На місцевих радіостанціях мені тоді відмовили. І я пішов працювати в музичний магазин. Ми жили в хрущівці на Ленінградській площі – по чотири людини в двох кімнатах – і все вірили в свою мрію”, – зізнався Євген.

Тоді у житті Галича стався поворот. Йому запропонували вести програму на одному з українських телеканалів

“Мені тоді здалося, що я в шоколаді. Мене показували щодня по телевізору, і люди почали впізнавати на вулицях: “О, це цей! Як його? Ну, цей же, з каналу”. А я хотів все життя займатися музикою. Мені не потрібно було, щоб мене впізнавали, як “ось цього з телевізора”. І в той момент я почав хворіти. Хвороба ця називається “зірковою”. Тебе все влаштовує, є гроші і популярність”, – поділився Євген.

Галич зізнався, що почав віддалятися від своєї групи, проте до тями його повернула одна дівчина.

“Я став віддалятися від своїх хлопців. Але з часом одна дуже хороша дівчина привела мене до тями, і я повернувся до своєї справжньої мрії. І ми продовжили підніматися професійними сходами, нехай навіть маленькими кроками. Спочатку на концерт в Києві приходило сто осіб, потім триста, п’ятсот. В останній раз ми зібрали п’ять тисяч людей. А що далі? У якийсь момент ви розумієте, що перебуваєте на піку своєї популярності, піку своєї кар’єри. Але потрібно завжди думати, чого ти ще хочеш досягти, до чого хочеш прийти, що буде завтра”, – підсумував Галич.

Нагадаємо, минулої суботи, 25 лютого, гурт O.Torvald переміг у нацвідборі “Євробачення-2017” із піснею Time.

Колектив представить Україну на міжнародному пісенному змаганні, яке відбудеться у Києві, 13 травня. Півфінали 62-го пісенного конкурсу відбудуться 9 і 11 травня. Фінал – 13 травня. За правилами “Євробачення”, Україна як країна-господар автоматично потрапляє у фінал.