Новини про зірок
Подобається

Онлайн трансляція церемонії «Оскар» 2017

26/02/2017     Автор: Яна Романська
Онлайн трансляція церемонії «Оскар» 2017

Церемонія Оскар 2017, онлайн трансляція якої доступна на Styler, відбудеться в неділю, 26 лютого У Лос-Анджелесі пройде Оскар 2017 – нагородження кращих з кращих у кіноіндустрії.

Кілька сотень академіків зробили свій вибір, сформували претендентів на золоті статуетки та в неділю, 26 лютого, вони будуть роздані тим, хто найбільше заслуговує.

Ведучим 89-ї церемонії вручення найпрестижнішої кінопремії Оскар 2017 стане американський комік Джиммі Кіммел. Судячи з його шоу, куди він неодноразово запрошував зірок першої величини, захід пройде з гумором, а переконатися в цьому можна онлайн прямо на Styler.

Онлайн-трансляція Оскара-2017 У минулому році церемонія не обійшлася без скандалу. Кіноакадеміків звинувачували в тому, що нагорода виявилася занадто "білою", тому були переглянуті правила відбору номінантів і Оскар 2017 кардинально відрізняється від торішнього. У головній номінації заявлений фільм про чорношкірого хлопця, який не може остаточно визначиться у своїй орієнтації. 

Саме ця картина є основним конкурентом мюзиклу "Ла-Ла Ленд" у гонці за приз за кращий фільм. У цій же категорії присутні стрічки "Огорожі" і "Приховані фігури", головні ролі в яких виконують афроамериканці. Крім того, в акторських номінаціях заявлені Дензел Вашингтон, Махершала Алі, Віола Девіс, Октавія Спенсер і Наомі Харріс. Нагадаємо, в даний час премія Оскар присуджується в 24 номінаціях, які умовно поділяються на головні і другорядні. 

Вручати статуетки традиційно будуть ті, хто і сам вже став щасливим володарем. Номінанти на Оскар 2017 Категорія "Кращий фільм"

1. "Ла-Ла Ленд" став номінантом-рекордсменом. Картина представлена в 13 категоріях, в одній з яких – двічі. Мюзикл Дем'єна Шазелла розповідає про стосунки баристи, яка мріє стати кінозіркою і музиканта, що марить про власний джаз-клуб. Амбіції кожного і подальший успіх стануть перешкодою в коханні молодих людей, які не звикли відступати і здаватися.

2. "Місячне світло" – головний суперник "Ла-Ла Ленда". Картина, що має в загальній складності вісім номінацій, розповідає про дорослішання хлопчика з Майамі, де світом правлять наркотики і гроші. Поки він шукає самого себе, йому належить зіткнутися з сімейною драмою і зрадою друзів. 

3. "Манчерстер біля моря" замикає трійку фаворитів Оскара 2017. Драматична історія про сантехніка, який повертається в рідне місто виховувати племінника. Брат вмер, а у самого чоловіка є давні рани, які розкриються, як тільки він приїде в містечко.

4. "Прибуття" – не типовий фільм про інопланетян, якими нас пічкали протягом багатьох років. У картині ми бачимо, як на Землю прибуло 12 космічних кораблів. З пасажирами одного з них належить знайти спільну мову лінгвістові Луїзі Бенкс, яку втілила Емі Адамс. На жаль, актрису не номінували на Оскар 2017, хоча в цьому році, вона дійсно була краща, враховуючи її роботу в "Нічних тваринах".

5. Дебют Гарта Девіса "Лев" наврядчи зможе виграти приз, але уваги однозначно варто. Щемлива реальна історія про Сару, що загубився у п'ять років. Хлопчик не зміг знайти дорогу назад і 25 років жив в іншій країні, не знаючи, чи жива його рідна сім'я. Через стільки років він вирушить на їхні пошуки.

 6. Фільм "Будь-якою ціною" дуже тихо пройшов у прокаті і залишився майже непоміченим глядачами, але не академіками. Вони оцінили пригоди двох братів, які займаються пограбуваннями банків, що обманюють своїх клієнтів. 

7. "Огорожі" розповідають про колишнього бейсболісті афроамериканського походження. Тепер він збирає сміття з вулиць Піттсбурга і щосили намагається забезпечити свою родину в Америці 1950-х, де расове питання все ще залишається відкритим. 

8. Мел Гібсон повернувся в стрій з драматичною картиною "З міркувань совісті". Медик американської армії часів Другої світової війни Дезмонд Досс відмовляється вбивати людей і стає першим ідейним ухильником в американській історії, завойовувати Медалі Пошани. 

9. "Приховані фігури" показують реальну історію трьох жінок афроамериканок, які проводили для NASA ряд математичних обчислень, необхідних для запуску першої космічної місії.