Новини про зірок
Подобається

Емма Стоун зізналася, що у неї були серйозні проблеми з психікою

23/02/2017     Автор: Яна Романська
Емма Стоун зізналася, що у неї були серйозні проблеми з психікою

Батьки хвилювалися за психіку дочки і звернулися за допомогою до психотерапевта

Зірка "Ла-Ла Ленда" Емма Стоун зізналася, що у неї були серйозні проблеми з психікою. "Я завжди була дуже нервовою, особливо в дитинстві, – каже актриса. – У моїй голові завжди крутилося одночасно мільйон всяких думок, і одна страшніша за іншу. Наприклад, іноді мені здавалося, що наш будинок горить. Я навіть відчувала запах диму. І це були галюцинації, а щось всередині, в області шлунка, в грудях натягалося як струна, я не могла дихати, відчуття, що настав кінець світу. І такі напади траплялися часто… в інший же час я просто перебувала в стані підвищеної тривоги. Могла сто раз запитати маму, що мене сьогодні чекає, де вона сама буде, і так до нескінченності. Я насилу витримувала заняття в школі. Любила старовинне кладовище і бродила там годинами, збирала квіти і прикрашала ними старі надгробки…", пише Корупція.Стар

Популярне: Мурат її побив? Ані Лорак нажахала прихильників своїм «пожмяканим» обличчям (ФОТО)

1358447590_emma-stone Emma_Stone_2014 emma_stoun

Батьки хвилювались за психіку дочки і звернулися за допомогою до психотерапевта. "Після чергового сеансу я намалювала у себе на плечі маленького зеленого монстра і розмовляла з ним. Вірніше, це він говорив зі мною, нашіптував мені у вухо якісь дурниці. Я слухала, а панічна атака росла як на дріжджах. Але якщо я відверталася від нього і продовжувала займатися тим, чим займалася, монстр замовкав. А головним способом, який допоміг максимально зменшити вплив на мене цього гидкого монстра, стало акторство. Я почала грати в шкільному театрі, імпровізувати…".

Зараз актриса впевнена, що саме акторська професія врятувала її. "Коли я робила комедійні скетчі, то настільки забувалася, що та реальність, де я мучилася й шаленіла, відходила на другий план. Імпровізація – великі ліки від психозу, як і сміх".