Новини про зірок
Подобається

Брітні Спірс вагітна від нового бойфренда?

23/02/2017     Автор: Яна Романська
Брітні Спірс вагітна від нового бойфренда?

Співачка планує трохи відпочити від концертів в декретній відпустці

Співачка Брітні Спірс мріє знову стати матір'ю. З кандидатом в батьки для своєї дитини вона вже визначилася: їм повинен стати її нинішній бойфренд 22-річний Сем Асгарі, пише Корупція.Стар

Парочка зустрічається всього три місяці, але артистка вже мріє про дитину. У той же час сім'я і друзі співачки не довіряють Сему, і вважають, що він лише використовує Брітні. Спірс планує трохи відпочити від концертів в декретній відпустці. Друзі співачки одностайні – вона давно не була така щаслива, але від цього їх тривога не менше.

Популярне: Ексклюзив: Собчак вперше показала свого сина (ФОТО)

1_1597 93_main se`m

"Брітні зізналася друзям, що дуже хоче народити дитину від Сема. Вона каже, що ніколи не була настільки закохана", – розповів інсайдер. Нагадаємо, що познайомилися Спірс і Асгарі під час зйомок кліпу на пісню "Slumber Party", куди артистів вибирала сама співачка. Сем кинувся їй в очі з самого початку. "Брітні робить все можливе, щоб утримати свою молодість. Вона знає, що Сем набагато, набагато молодший за неї, і треба докласти багато зусиль, щоб їхні стосунки тривали довго", – говорить інсайдер.

Нагадаємо, що Спірс виховує двох синів Джейдена і Шона Престона, народжених у шлюбі з хореографом Кевіном Федерляйном.