Новини про зірок
Подобається

Фанати обурені! Адель таємно одружилася: стали відомі деталі

22/02/2017     Автор: Яна Романська
Фанати обурені! Адель таємно одружилася: стали відомі деталі

Стали відомі деякі подробиці таємного весілля Адель

Адель шокувала 12 лютого під час церемонії Grammy своїм зізнанням про те, що вона заміжня. Хоча розмови про їхнє весілля почалися раніше. Журналісти тут же давай дізнаватися де, як і коли проходило таємне весілля Адель. Їм вдалося з'ясувати деталі торжества тільки зараз, пише Корупція.Стар

По-перше, як відомо було раніше, весілля Адель і Саймона Конескі відбулася в грудні. По-друге, Адель особисто вирішила, що про деталі весілля і про саме весілля будуть знати тільки найближчі. По-третє, через конспірацію пара вирішила провести торжество вдома.

Популярне: На межі: Що натворила вагітна Сєдокова через зраду коханого (ФОТО)

Adele1 c3e1ed295a528322a1f6d28aeaf8b3ec_138852289 f-eGuvkj

Адель офіційно вийшла заміж після католицького Різдва. Співачка вирішила навіть не вінчатися в церкві, тому що це викличе багато галасу. Весільними клятвами і обручками пара обмінялася у себе вдома. А гостями були тільки самі близькі та родичі. Також не весіллі була 10-річна Вікторія, донька Саймона від попереднього роману.

Відзначимо, що пара виховує сина Анджело. І Адель не збирається зупинятися на одній дитині. Вона готова взяти ще одну перерву, якщо буде вагітна.