Новини про зірок
Подобається

Терміново: Анастасії Заворотнюк загрожує в’язниця через борги (ФОТО)

16/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Терміново: Анастасії Заворотнюк загрожує в’язниця через борги (ФОТО)

Скандали між банком і зіркою, яка не бажає виплачувати кредит, тривають вже кілька років, передає Корупція.Стар

Популярне: Скоро переплюне Писанку: Оля Цибульська зважилася на збільшення грудей (ФОТО)

Для Анастасії Заворотнюк починається затяжний "кошмар", пов'язаний з банківськими боргами. Скандали між банком і зіркою, яка не бажає виплачувати кредит, тривають вже кілька років, а зараз вийшли на новий рівень. Тепер актрису 30 березня чекає публічний суд.

Правда, кілька платежів за три роки Заворотнюк все-таки зробила, але цього виявилося недостатньо. На сьогоднішній день вона винна 27 мільйонів рублів (близько 13 мільйонів гривень). Нагадаємо, ще у 2009 році Заворотнюк побудувала каток: на цей крок вона пішла заради свого чоловіка — фігуриста Петра Чернишова. Витівка виявилася збитковою, і незабаром борги виявилися істотно більшими за доходи.

Через три роки зірка взяла кредит на суму 537 тисяч доларів, щоб придбати маєток для своєї родини. Розплатитися з заборгованістю в термін не змогла: у 2014 році банк подав на Анастасію в суд. "Вона, коли брала кредит, заклала в банк частину свого майна — квартиру, машину, земельну ділянку. В сумі це становило на 15 відсотків більше суми, взятої в кредит. Банк б міг забрати майно за рахунок боргу. Але актриса домовилася про те, що буде виплачувати борг поступово — в розстрочку", — розповіли судові пристави.

_ 90616b11f18101fc8757fa48ed4db_7D_50_Zavorotnuk_f07_fmt c9ae936409b8