Новини про зірок
Подобається

Офіційно: стало відоме ім’я батька майбутньої дитини Анни Седокової (ФОТО)

16/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Офіційно: стало відоме ім’я батька майбутньої дитини Анни Седокової (ФОТО)

У російських ЗМІ з'явилася інформація, що популярна українська співачка й екс-учасниця групи "ВІА Гра" Анна Седокова, яка нещодавно підтвердила, що вагітна третьою дитиною, зібралася заміж втретє, передає Корупція.Стар

Популярне: Скоро переплюне Писанку: Оля Цибульська зважилася на збільшення грудей (ФОТО)

За інформацією журналістів, обранцем Седокової став якийсь росіянин Артем. Про молоду людину відомо небагато: йому 25 років, він – син забезпечених батьків і є генеральним директором будівельної компанії. З чуток, у нього вже був невдалий шлюб, від якого є син.

Докладну історію їх любові Седокова розповіла у своєму останньому кліпі на пісню "Перша любов". Також, за інформацією ЗМІ, пара вже призначила дату весілля і активно до неї готується. Радісна подія відбудеться вже після того, як Седокова народить третю дитину.

Як відомо, зараз співачка більшу частину часу живе в Америці, однак заради коханого вона готова переїхати разом з дочками в Росію. Зазначимо, що за інформацією одного з російських ЗМІ, Седокова чекає хлопчика. Також співачка виховує 12-річну доньку Аліну від першого шлюбу з футболістом Валентином Белькевичем і 5-річну Моніку від другого – з бізнесменом Максимом Чернявським.

0955_0a 94327_w_700