Небачена розкіш: Микола Тищенко показав як відпочиває з коханкою в Маямі «на широку ногу»

16/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Небачена розкіш: Микола Тищенко показав як відпочиває з коханкою в Маямі «на широку ногу»

Популярний телеведучий відпочиває в Маямі разом зі своєю дівчиною і не відмовляє собі ні в чому, передає Корупція.Стар

Популярне: Розпусниця ще та: Настя Задорожна гуляла на пляжі без ліфчика і показала свої величезні сідниці (ФОТО 18+)

Екс-ведучий проекту "МастерШеф" полетів в Майамі зі своєю коханою, відносини з якою не поспішає афішувати на весь світ. Микола і дівчина по імені Алла виставляють в Instagram свіжі фотографії з відпустки в Майамі, а по них можна легко догадатися, що вони проводять час разом.

Правда, на відміну від своєї обраниці, Тищенко і виду не подає, що закоханий. А ось вона зізналася йому в любові на День Святого Валентина, написавши: "Люблю тебе! Хочу відчувати це почуття все наше життя!".

Самий відомий ресторатор в Україні орендував Lamborghini жовтого кольору і, звичайно ж, сфотографувався з цієї "ластівкою". На сторінці у Алли, яка відпочиває разом з Миколою Тищенко теж з'явилися фото з точно таким же автомобілем, це дало привід передплатникам думати ніби це подарунок від бідного українського бізнесмена. Але судячи зі слів самого Тищенка, Ламборджині він узяв в оренду, бо у відпустці йому захотілося різноманітності. Підписав Микола фото на тлі крутої тачки так: "В Маямі хочеться кожен день міняти машину!))".

1487247821_tischenko 1487247856_lambordzhini 1487247864_baranovskaya