Ексклюзив: Андрій Джеджула розповів про кохану і думки про весілля

15/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ексклюзив: Андрій Джеджула розповів про кохану і думки про весілля

Закохані розповіли, як починалася їхня історія після восьми років знайомства, передає Корупція.Стар

Популярне: Шалені і розпусні: в Мережі «гуляють» інтимні фото Оксани Марченко і її чоловіка, аж щелепа відисла (ФОТО)

Шоумен Андрій Джеджула торік у листопаді розірвав досить тривалі стосунки з Інною Крамаренко, а на Новий рік розсекретив нову кохану – Юлію Леус. Пара зустріла свято разом, потім відпочила в Таїланді разом з солісткою групи "НЕАНГЕЛИ" Вікторією та її новим бойфрендом.

— Такий несподіваний поворот подій — нові стосунки. Як так вийшло?
— Андрій: так різко все обрізати — потрібні серйозні аргументи. У моєму випадку, назвемо речі своїми іменами — моторошна непорядність і лукавість. У всі часи від зрадників позбавлялися! Як, власне, я і зробив.

Я діва за гороскопом, можу довго терпіти. Це як апендицит, у якому всі шлаки, він збирає їх, абсорбує, а потім бах і отруює весь організм. І в цей момент ти думаєш, навіщо отруювати організм? Краще одразу вирізати його!


— Не дарма ж кажуть, щоб знайти щось нове, потрібно відпустити старе, або зачинити одні двері, і тоді відчиняться інші. Як ви познайомилися з Юлею?

— Андрій: Весілля. Спільне весілля у друзів. Я досить закрита людина, коли у стосунках, дивне порівняння, але знаєте, є коні, які возять людей, ось у них з боків два забралки, завдяки яким конячка дивиться тільки вперед, от і я так по життю, жив, жив, і не звертав уваги на інших жінок, а варто було б. Нас посадили за одним столом. У той момент — я вільний хлопець, вона вільна дівчина. Як з'ясувалося, ми з Юлею знайомі вже років вісім, у нас навіть була спільна фотографія.

Пара знайома вісім років

Вісім років тому ми з нею познайомилися. Тоді вона була у стосунках, а я тільки-но розійшовся із мамою своєї дитини. У принципі був вільний чоловік, але добре, що вона мені тоді не трапилась. По-перше, вона була зайнята, хоча тоді дуже сподобалася. По-друге, не знаю, наскільки я був серйозним — юнацький максималізм, і мстиве ставлення до жінок. Дуже добре, що вона не стала черговою. Як сильно би вона не сподобалася мені тоді — я не дивлюся на жінок, які перебувають у серйозних стосунках. Але хотілося проводжати очима. Услід дивився. Чесно. Бог зробив так, як було потрібно. Вісім років. І ось, ми опинилися за одним столом. І від того дня почалося. Перші три тижні придивлялися один до одного. Потім мій батько запросив нас на дачу. Замість одного, провели п'ять днів. І з того моменту не розлучаємося.

— Юлю, а що для тебе знайомство з Андрієм? Тебе не лякала його публічність? 
— Юлія: Я навіть не думала, що у нас може бути щось серйозне. Я самодостатня, і мені дуже складно знайти гідного чоловіка поруч. Живу за принципом — краще бути самотньою, ніж з ким попало. Він здавався мені страшним бабієм. Але думка дуже змінилося. Поруч з ним хочеться бути жінкою, хочеться слухати і дослухатися. Він такий добрий, турботливий, безпосередній, справжній. Він знає, як торкнутися до найглибшої струни моєї душі.


Андрію, а друзі намагалися вас повернути у минулі стосунки?
— Андрій: Мої друзі з фаєрами стояли. Було відчуття, що будуть запускати феєрверки. Знаєте, є люди, які щось дають, а є, які тільки беруть. І зараз, у сучасних дівчат пішла тенденція — вони кажуть: "Я ж даю тобі свою молодість, жертвую цим", тобто їхня краса, і є найголовніша цінність. Вони дозволяють себе кохати і все. У моєму житті немає місця для минулого, і я навіть не хочу витрачати час на його обговорення.

— Ви обпеклися не один раз, вже розбираєтеся у людях і бачите корисливих дівчат за версту. Що для вас найважливіше у стосунках, найцінніше?
— Андрій: Для мене дуже важлива порядність і ставлення до моєї сім'ї. Взаємна повага.

Не так багато чоловіків, які готові прийняти чужу дитину, і не так багато жінок. Це я раніше думав, що жінкам простіше — фігня, це все! Дуже багато хто не хоче бачити поряд із собою чужих дітей. У Юлі є донька, яку вона дуже сильно любить, у мене син, якого я дуже люблю, і у нас немає в цьому сенсі жодного каменю спотикання. Це дуже добре. Я б хотів спільну дитину і не одну, тим більше, що вони будуть через кохання. І впевнений, схожими на неї, а значить — дуже гарними.

Повага до сімейних цінностей, кохання, бажання, близькість і вірність. Коли ти спокійний, що твоя жінка тільки твоя. Коли ти впевнений, що поважають тебе, твою родину і оточення, коли жінка готова пройти і вогонь і воду, вона твій друг і соратник — це круто.

— Андрію, ви були одружені один раз? 
— Андрій: Ні, у мене не було жодного шлюбу. Ні розпису, ні весілля.

— Значить весілля у вас не було. А з якої причини?
— Андрій: Поки питання доходили до весіллля.

383651469 1377866379_djadjula