5 головних ознак, що ваша жінка відьма

15/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
5 головних ознак, що ваша жінка відьма

«Всі жінки – відьми! А ті, хто старше – точно відьми!» — цей вираз повторювали мільйони чоловіків багато століть поспіль.

00648645
Але можу вас запевнити: далеко не всі. Цікаво? Розпізнати справжню відьму у вашому оточені допоможуть кілька вірних ознак. Ні, не треба бігти і прив’язувати нещасну жінку то стовпа та спалювати, чи бігти з нею до найближчого водоймища та кидати у воду з каменем на шиї. Кожна жінка, яка має надприродні здібності, може легко видати себе, зробивши декілька простих речей, повідомляє Корупція.Стар

Ось головні ознаки, які допоможуть вам виявити відьму серед ваших знайомих.

1. Жінка-відьма має незвичайну зовнішність. У сучасному світі вона має такий зовнішній вигляд, який просто «приковує» до себе погляди перехожих.

hto-tak-vdmi-chi-snuyut-voni-naspravd_5

2. Вона володіє надприродними силами, і її ви запам’ятаєте на все життя. Навіть, якщо ви бачили відьму один раз. Своєю посмішкою, виразом очей, плавними чи різкими жестами — вона справляє незабутнє враження.

3.Відьма дуже уважно та відповідально ставиться до своїх та чужих слів. Вона ніколи не кидає слів на вітер та завжди виконує свої обіцянки.

gYit1Oqq1T4

Популярне: І чим вона думала? Наталія Валевська прийшла з голими грудьми в ресторан і навіть не приховувала їх (ФОТО)

4. Така жінка просто обожнює тварин та природу! Вона не просто дбає про навколишнє середовище, вона робить його своєю домівкою. Її дуже засмучує та злить засмічена людьми галявинка. Виявляти своє невдоволення відьма буде в залежності від темпераменту, але сміття прибере в будь-якому випадку, так як вважає природу своїм першим і справжнім домом.

відьма3

5. Відьма неабияк прагнення жінки до самотності. Для неї більше задоволення принесе прогулянка на самоті, ніж «посиденьки» в шумній компанії. Вона бачить, чує і відчуває набагато більше, ніж всі інші, і їй потрібно відновлювати своє енергетичне поле в спілкуванні з природою.

Іноді й самі жінки можуть навіть не підозрювати, що вони мають особливий  даром. Визначити відьму також можна по розташуванню родимок на тілі, що вказують на наявність певних здібностей. Ми бажаємо вам не піддаватися негативному впливу і відчувати тільки позитивні емоції.