Новини про зірок
Подобається

Колишні коханці знову разом?

14/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Колишні коханці знову разом?

Колишні коханці знову разом?

Одіозна зірка дебютувала в ролі режисера власного кліпу. Шоумен представив публіці емоційне відео на сингл "Пісня без слів" яке приурочили до Дня всіх закоханих, повідомляє Корупція.Стар


"Пісня без слів" – емоційно дуже непроста композиція, виконуючи яку я завжди плачу на сцені, а глядачі в залі. Тому, коли я приступив до візуалізації власної історії, найважливішим для мене було створити необхідну атмосферу. Таким чином, що в кліпі буде дуже багато важливих для мене деталей – мій чемодан, саквояж, квітка, парфум… і, звичайно ж, мої найулюбленіші артисти – Ірина Білик і імператорський пекінес Фанні", – розповів Діма Коляденко.

65_main

Дебютне відео режисера наскрізь просякнуте символізмом і алегорією.Вперше за 7 років Діма Коляденко та Ірина Білик знову з'являться разом у спільній відеороботі.

Популярне: Шалені і розпусні: в Мережі «гуляють» інтимні фото Оксани Марченко і її чоловіка, аж щелепа відвисла (ФОТО)

kolyadenko_dima_klip_pesnya_bez_slov_5

dd7f4388a2eb1dc236ed4819e79943ae

"Я багато разів запрошував Іру знятися в моєму кліпі. Але вона дуже зайнята артистка, у неї то концерти, то відпочинок в Монако. На цей раз я набрав її без особливої надії, а вона сказала: "Я згодна, якщо в кліпі не буде іншої жінки". Звичайно, вона стала хедлайнером мого відео! Іра – моя головна удача в житті. Я дивився на неї під час роботи, переглядав кадри в процесі монтажу і розумів – вона не просто гарна, вона – божественна! Мені здається, наше відео несе якісь лікувальні нотки і флюїди любові", – зізнався співак.