Зіркові скандали
Подобається

Хакери вимагали від Девіда Бекхема мільйон євро, погрожуючи викласти в мережу скандальну інформацію

10/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Хакери вимагали від Девіда Бекхема мільйон євро, погрожуючи викласти в мережу скандальну інформацію

Спортсмен зазначив, що багато таких повідомлень були відправлені "зопалу", а деякі частини бесіди були і зовсім відредаговані

Хакери взялися за колишнього футболіста збірної Англії Девіда Бекхема і вимагали від нього мільйон євро. У разі, якщо він відмовиться платити, вони погрожували йому викласти в мережу особисту переписку спортсмена, повідомляє Корупція.Стар

За даними видання, шантаж почався ще на початку минулого року, коли з Бекхемом зв'язався чоловік, який назвався Артемом Ловузовим і став погрожуючи опублікувати листування колишнього футболіста.

Популярне: Це що за кавунчики! У Віри Брежнєвої вискочили збільшені груди з топа (ФОТО)

ww www

 "Одна щедра пожертва, і ви можете бути впевнені, що вся інформація, якою я володію, буде знищена", – заявляв футболістові вимагач.

Зазначається, що спортсмен не став співпрацювати з кіберзлочинцями і відразу ж звернувся в поліцію. Розслідування почалося рік тому в Португалії, де розташовуються сервери агентства Саймона Олівейра, що представляє інтереси суспільства колишнього футболіста. Незважаючи на це, Ловузов продовжував надсилати погрози і навіть хотів особисто зустрітися з Бекхемом.

У підсумку після року невдалих спроб шантажу хакери виклали в мережу особисту переписку колишнього футболіста, з якої випливає, що спортсмен займався благодійністю тільки заради отримання лицарського титулу.

"Якщо чесно, це приниження. Якби я був американцем, то отримаємо б щось подібне [титул лицаря] вже 10 років назад", – йдеться в листуванні.

Разом з тим, надбанням інтернет-спільноти стали грубі висловлювання Бекхема на адресу деяких британських лордів і різка відмова спонсорувати урочиста вечеря ЮНІСЕФ (Дитячий фонд ООН) в Шанхаї.

Пізніше Девід Бекхем визнав справжність вкраденої хакерами особистої переписки.

Бекхем зазначив, що багато таких повідомлень були відправлені "зопалу", а деякі частини бесіди були і зовсім відредаговані.

Примітно, що організація ЮНІСЕФ, послом якої є Девід Бекхем, встала на сторону потерпілого від хакерів футболіста, повідомивши, що він витрачає дуже багато своїх сил і енергії на роботу з дітьми.