Новини про зірок
Подобається

На дні: Збанкрутілий Джонні Депп просить гроші по сусідах

09/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
На дні: Збанкрутілий Джонні Депп просить гроші по сусідах

Джонні звільнив свого агента Трейсі Джейкобс, з якою співпрацював протягом багатьох років

Кілька тижнів тому Джонні Депп подав до суду на своїх фінансових менеджерів, стверджуючи, що через їх помилки він позбувся мільйонів доларів. Схоже, що фінансова ситуація Деппа дійсно залишає бажати кращого: актор не може дозволити собі послуги агента. Днями Джонні звільнив свого агента Трейсі Джейкобс, з якою співпрацював протягом багатьох років, як причину вказавши фінансові труднощі, пише Корупція.Стар

Популярне: Пугачова «вбила» своїх фанатів сексуальністю, хто знав що у неї такі ніжки (ФОТО)

depp Actor Johnny Depp poses in Beverly Hills, Calif., on Thursday, June 22, 2006. With the second Джонни-Депп

Зі своїм агентом Джонні Депп працював майже тридцять років – з 1988 року, і саме Трейсі він багато в чому зобов'язаний блискучою кар'єрою в Голлівуді – саме Джейкобс свого часу помітила молодого актора в серіалі "Джамп стріт, 21".

Нагадаємо, в січні Депп подав до суду на компанію своїх менеджерів Management Group і зажадав відшкодування збитку на суму в 25 мільйонів доларів. Минулого тижня Management Group відповіла Деппу новим позовом, в якому, зокрема, стверджувала, що актор сам винен у своїх фінансових негараздах, оскільки витрачав свої статки вкрай нерозумно, витрачаючи на свій екстравагантний спосіб життя до 2 млн доларів на місяць.