Зірка тижня
Подобається

«Він не такий, як решта»: Віка з «НеАнгелів» зізналася на всю країну у новому романі

04/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Він не такий, як решта»: Віка з «НеАнгелів» зізналася на всю країну у новому романі

Вікторія з "НеАнгелів" розповіла про нового коханого.
    
За словами Вікторії, розрив з екс-бойфрендом сильно вплинув на її світогляд.

У програмі "Зірковий шлях", яка виходить в ефір по буднях о 09:15 на каналі "Україна", з провідними Альоною Вінницькою та Олександром Скічко, солістка групи "НеАнгели" Вікторія зізналася, як змінилося її життя після розставання з коханим, передає Корупція. Стар

Кілька місяців тому учасниця групи "НеАнгели" Вікторія зізналася шанувальникам, що вона розлучилася зі своїм хлопцем.

68064_0

Причиною стала зрада чоловіка. В ексклюзивному інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" артистка відзначила, що на даному етапі життя вона знову закохана і розповіла докладніше про свій новий коханого.

636660_svv_6032

"Чоловік, з яким я зараз перебуваю поруч, не любить ту світське життя, ту" галас ", в якій я живу. Він поважає мій світ, але сам вважає за краще не виходити в світ і уникає камер.

Він людина, яка не хоче за рахунок мене стати відомим. І скажу чесно, мені це в ньому дуже подобається", — поділилася з журналістами каналу" Україна "учасниця групи" НеАнгели ".

1e28c88eb510365bdd40693bb6aaa6cd

За словами Вікторії, розрив з екс-бойфрендом сильно вплинув на її світогляд, і вона стала інакше дивитися на чоловіків. Співачка вважає, що такий життєвий досвід загартував її дух і допоміг стати уважніше до своїх бажань.

636662_svv_6139

Артистка зазначила, що зараз вона щаслива, але виходити на публіку разом з коханою людиною поки ще не готова.