Зіркові скандали
Подобається

Новий поворот в розлученні Джолі і Пітта

03/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Новий поворот в розлученні Джолі і Пітта

У Анджеліни Джолі відразу з'явилися нові вимоги, передає Корупція.Стар

52-річний Бред Пітт відвоював право на зустріч з дітьми без присутності психолога. Щоправда, у 41-річної Анджеліни Джолі відразу нові З'явилися вимоги до майже колишнього чоловіка: вона запросила у чоловіка щомісячні аліменти в розмірі 100 тисяч доларів. На її думку, саме ця сума може покрити всі витрати на забезпечення родини. Так, за рік Бреду доведеться платити Анджеліні близько 1,2 млн доларів, і з них Джолі планує відкладати на майбутнє дітей по 250 тисяч доларів, – пише peopletalk.

"Енджі хоче, щоб процес завершився в найближчі 90 днів. Але, з огляду на всі її вимоги, це малоймовірно. Її фінансові запити безглузді", – кажуть в оточенні Пітта. Але, здається, сам Пітт про це поки що не думає – занадто зайнятий запеклою боротьбою за дітей.

Нагадаємо, минулого вересня Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом, звинувативши його в пристрасті до алкоголю і наркотиків, а також в домашньому насильстві. В результаті суд обмежив зустрічі Пітта з дітьми, причому, зобов'язав актора на кожне таке побачення вирушати з психологом.

6c90a8c8ba05ac66cdad3c2f85d2b09f angelina_jolie_brad_pitt_maleficent_london_05082014_12_650x410