Зірка тижня
Подобається

Галушка-жаба: як сексапільна Віра Брежнєва з гидкого каченяти стала розпусною дівчиною (ФОТО)

03/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Галушка-жаба: як сексапільна Віра Брежнєва з гидкого каченяти стала розпусною дівчиною (ФОТО)

Як змінювалася Віра Брежнєва: з гидких каченят — в секс-символи.

3 лютого співачка святкує 35-річчя, передає Корупція. Стар

Хто б міг подумати, що це незграбне дівчисько з Дніпродзержинська, яку злі однокласники дражнили Галушкою-жабою (Галушка — справжнє прізвище Брежнєвої), стане однією з найсексуальніших жінок країни.

24239904

Пацанська стрижка, окуляри і купа комплексів на додачу. Напевно, зараз однокласники Віри Брежнєвої кусають лікті, що не розгледіли в гидкому каченяті білого лебедя.

24239898

Втім, в ті роки Брежнєвої було не до романів. Віра росла в багатодітній родині, грошей не вистачало не тільки на гарний одяг, але і часом навіть на їжу.

Щоб допомогти батькам, майбутня зірка торгувала на овочевому ринку, підробляла нянькою, мила підлогу в під'їзді. Загалом, не боялася важкої роботи. Можливо, саме сильний характер допоміг сірій мишці на шляху до успіху.

Як співачка змінилася за ці роки? Ми розглядали фото Віри разом з модним експертом — стилістом Асею Рязанкіною.

— Розпізнати в цій крихті майбутню красуню і секс-символ України вкрай складно. Мила дитина з бантиками — такі зворушливі портрети є в фотоальбомі у кожного з нас. Але очі пустотливі!

— Як сильно може поміняти людини колір і довжина волосся, а також оправа окулярів.

24239903

— "ВІА Гра" тоді була флагманом сексуальності і краси. Єдине, стиль Віри Брежнєвої, Надії Грановської (зліва) і Альбіни Джанабаєвої (в центрі) залишає бажати кращого.

Думаю, зараз, дивлячись на свої старі фотографії, вони також жахаються цим "модним луком". Але вже тоді Брежнєву можна виділити з трійки — відразу впадає ввічі, що Віра одягнена елегантніше. Футболка підібрано правильно.

24239899

— Віра відчуває модні тенденції. Який би абсурдний наряд артистка не надягнула, вона буде виглядати чудово. Незважаючи на минуле в "ВІА Грі", Брежнєва завжди дотримується основного правила "пристойної модниці": оголюємо щось одне — або ноги, або груди.

 24239900

— Спина красива, сексуальна. Але все-таки виріз можна було зробити трохи скромнішим!

24239905

— Декольте небезпечне для будь-якої середньостатистичної жінки. Тим більше для мами двох дітей. Але тільки не для Брежнєвої. Тут Віра підкреслила і розкішні груди, і тонку талію.

24239901

— Білий повітряний казковий образ хороший. Але трошки вибиваються із загальної лінії шкіряні браслети-ремені на руках і корсет.

24239902

— Повернення в 90-е. Завдяки прямим волоссям Віра дуже схожа на актрису Дженніфер Еністон.

— У Віри видно великий прогрес. Але, на мій погляд, наступним етапом для неї повинна стати елегантність, — каже історик моди Олександр Васильєв.

— Сукні з "ВІА Гри" потрібно залишити в минулому. У 35 років уже не варто ходити в одному ліфчику.

У Віри гарна фігура, гарне волосся. Я розумію, що тіло напоказ — частина її сценічного образу. І все ж … А ще Брежнєвої варто звернути увагу на відтінки рожевого в одязі. І ніжно-блакитні теж будуть їй до лиця.