Новини про зірок
Подобається

Ексклюзив: Дмитро Пєвцов всівся на шпагат чим «зірвав» бурхливі оплески (ФОТО)

02/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ексклюзив: Дмитро Пєвцов всівся на шпагат чим «зірвав» бурхливі оплески (ФОТО)

На вечорі в честь 90-річчя славетного театру побували багато знаменитостей.

Провідний актор театру «Ленком» Дмитро Пєвцов зірвав бурхливі оплески на святкуванні 90-річчя прославленої трупи. Свій номер він завершив ефектним трюком, коли сів на шпагат і продемонстрував, що у свої 53 року знаходиться в блискучій спортивній формі, передає Корупція.Стар

Зі сцени Співаків пішов з нагородою. Йому, як і кільком провідним акторам «Ленкому», з нагоди ювілею знаменитої трупи вручили театральну премію «Кришталева Турандот» (серед зірок театру була відсутня тільки Інна Чурікова, яка зараз лікується в лікарні після падіння).

39 - копия 42 (1) - копия

42 (2)

Зокрема, цією нагородою були відзначені виконавці головної ролі в легендарній виставі театру «Юнона» і «Авось». Крім Пєвцова, кришталевої статуеткою нагородили і Миколи Караченцова, який вже більше десяти років мужньо бореться з наслідками автомобільної аварії, і Віктора Ракова. До речі, сини Пєвцова і Ракова — Єлисей і Данило — виявилися друзями: на прийомі після церемонії вони були «не розлий вода».

Віктор Раків був ведучим свята, сценарії якого сплелися постріли революційного броньовика (у цьому році відзначається сторіччя революції), образ Леніна у виконанні Віктора Вержбицького (вождь світового пролетаріату в свій час виступав в будівлі «Ленкому»), пісні, танці, жарти і спогади про кращих виставах театру. А ведучою церемонії разом з Раковим стала Олександра Захарова, яка перевтілилася в Турандот.

42 (3)

42 (4)

42 (5)

42 (6)

42

Найгучнішими оплесками зал зустрів художнього керівника театру Марка Захарова і патріарха трупи Леоніда Бронєвого, який у свої 88 років досі грає на улюбленій сцені.

А найзворушливішим моментом церемонії став відеокліп на честь померлих акторів трупи. З особливим почуттям на великий екран в цей момент дивилися Андрій Леонов і Женечка Абдулова — їх батьки, народні артисти склали гордість «Ленкому».