Новини про зірок
Подобається

Фаррелл Вільямс став батьком трійнят (ФОТО)

01/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Фаррелл Вільямс став батьком трійнят (ФОТО)

Представник музиканта не став повідомляти стать та імена дітей, зазначивши лише те, що і вони, і мама почувають себе чудово, передає Корупція.Стар

За повідомленнями інсайдерів, радісна подія сталася ще в січні. Представник Фаррелла Вільямса відмовився говорити про імена і стать немовлят, але підтвердив факт народження трійні та додав, що "мати і діти здорові і дуже щасливі". Нагадаємо, що 43-річний музикант і продюсер Фаррелл Вільямс і Хелен Ласічан одружилися в жовтні 2013 року.

Весілля відбулося в ботанічному саду Майамі, а гучну вечірку на честь цієї події молодята влаштували на яхті під назвою Never Say Never. Відзначимо, що у пари вже є дитина – 8-річний син Рокет. Первісток був названий на честь пісні Елтона Джона Rocket Man, також синові присвячена пісня самого Фаррелла Rocket's Theme, яка звучить в мультфільмі "Нікчемний я".

До речі, Фаррелл не так давно підписав контракт з Chanel: музикант стане першим чоловіком, який представлятиме лінію сумок модного будинку.

24_main_new.1485937190

MIAMI BEACH, FL - DECEMBER 07:  Helen Lasichanh and producer Pharrell Williams attend a private dinner celebrating Remo Ruffini and Moncler's 60th Anniversary during Art Basel Miami Beach on December 7, 2012 in Miami Beach, Florida.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Moncler)

MIAMI BEACH, FL — DECEMBER 07: Helen Lasichanh and producer Pharrell Williams attend a private dinner celebrating Remo Ruffini and Moncler’s 60th Anniversary during Art Basel Miami Beach on December 7, 2012 in Miami Beach, Florida. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Moncler)