Зіркові скандали
Подобається

Він повернувся: Зірка «Трансформерів» відновив акцію протесту проти Трампа після арешту

30/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Він повернувся: Зірка «Трансформерів» відновив акцію протесту проти Трампа після арешту

Шайа ЛаБаф був заарештований в Нью-Йорку під час акції протесту проти нового президента США Дональда Трампа

Актор Шайя ЛаБаф відновив акцію протесту "Він нас не розділить" проти президента США Дональда Трампа. Про це в п'ятницю, 27 січня, повідомляє Корупція.Стар

Напередодні, 26 січня, заарештований за напад на перехожого артист був випущений під заставу. ЛаБаф вручили повістку в суд. Засідання призначене на 4 квітня.

Представник Музею рухомого зображення, перед яким ЛаБаф влаштував протест, що установа розглядає це як акцію-інсталяцію. Він закликав відвідувачів заходу поважати один одного і додав, що через інцидент музей не буде переривати онлайн-трансляцію того, що відбувається.

Після інавгурації, яка пройшла 20 січня, 30-річний ЛаБаф запустив проект "Він нас не розділить". Актор встановив на вулиці відеокамеру, з якої ведеться онлайн-трансляція. В рамках акції він запропонував перехожим говорити перед камерою фразу "Він нас не розділить".

26 січня співробітники правоохоронних органів заарештували ЛаБафа за напад на перехожого. Як пише The Guardian, актор схопив і подряпав 25-річної людини, який заявив на камеру, що "Гітлер все зробив правильно".