Новини про зірок
Подобається

Уродство ніг Яни Рудковської сколихнуло Мережу(ФОТО)

29/01/2017     Автор: Яна Романська
Уродство ніг Яни Рудковської сколихнуло Мережу(ФОТО)

Нова фотографія Яни Рудковської не припала до смаку її численним шанувальникам. Зокрема, фанати розгледіли недосконалості на ногах продюсера, передає Корупція.Стар.

Днями Яна Рудковська побувала в Парижі. Звідти продюсер порадувала численних шанувальників ідилічними фото. На одному з них Яна відображена сидить з чудовим букетом. При цьому Рудковська одягнена лише в леопардову забарвлення піжаму. На першому плані при цьому зняті довгі босі ноги Яни.

Уважні (якщо не сказати, широко розкривши очі) підписники примудрилися розгледіти недосконалості на ногах продюсера. "А що це у яни на ногах? Пластирі? Кісточки? Шишки випирають, чи що, чи ж не балерина ж не волочкова щоб таке каліцтво було … аааа шпильки! Точняк! Вона ж весь час на каблуках ось і результат. Сховала б тоді чи що і "," А що це з ногою ??? "," Підбори дають про себе знати, кісточки на ногах, пальці … Ех, краще не фотографувати … "," Силіконові накладки для кривих і худих ніжок ", — так звучали негативні коментарі особливо зрячих фанатів.

 

1

Раніше Яна наробила чимало шуму, опублікувавши пікантне фото з чоловіком, фігуристом Євгеном Плющенко. Знімок, яким поділилася музичний продюсер, сильно вибивається з того, що зазвичай звикли бачити відвідувачі її сторінки в Instagram.

Мало того, що він чорно-білий, так ще і вона, і її чоловік постали на фото в нижній білизні. Передплатники Яни Рудковської від знімків виявилися в цілковитому захваті. Компіментами обсипали як її, так і Плющенко.