Новини про зірок
Подобається

Стара дівиця: дружину Газманова підняли на сміх через панталони

29/01/2017     Автор: Яна Романська
Стара дівиця: дружину Газманова підняли на сміх через панталони

Дружина Олега Газманова знялася без бюстгальтера і фото виклала на своїй сторінці в соцмережі. Однак підписники куди більше звернули увагу на те, в яких штанях була дружина популярного артиста, передає Корупція.Стар.

Олег Газманов традиційно проводить зимові канікули на Мальдівах. Популярний співак регулярно робить запливи в океан, радуючи шанувальників публікаціями в Instagram, на яких зображений яскравий і чарівний підводний світ.

Дружина Газманова Марина воліє радувати своїх фанатів численними Селфі і демонстрацією пляжного одягу. Для далекої подорожі жінка підібрала чудовий гардероб, проте один предмет її підписники явно не оцінили.

Днями Марина опублікувала пікантну фотографію, на якій знята топлес. Прикриваючи груди рукою, дружина "осавула" продемонструвала кокетливі напівпрозорі штанці. Цей предмет одягу і був розкритикований підписниками.

"Нічого собі! Які бабусині панталони … краще вже просто трусики від бікіні або ниточки аля волочкова … але фігура шик, звичайно. Зрозуміло, чому олег так за собою стежить", "Кльові штанці", "підкажіть будь ласка де купили? "," ось це штани "," Така стильна, модна і запаморочливо гарна жінка викладає такі фото! Просто моветон !!! "," Я подумала що це Волочкова! Чисто в її стилі! Нерозумно, пішло, безглуздо "," Перебір " — так висловилися про зовнішній вигляд подружжя Газманова підписники.

1

Втім, у багатьох шанувальників Марини виявилося прекрасне почуття гумору. "ТАК! ТАК! ТАК! Любить похуліганити! Вона стільки років живе з Газмановим — є" в кого повчитися"! Ну зовсім у людей почуття гумору забило! Людина на відпочинку — розслабляється", "Клас! Приголомшливі панталончики!", "Пустунчик "," Хах) Кльова !!!))) "- так оцінили зовнішній вигляд Марини оптимістичніше налаштовані коментатори.