Плітки
Подобається

Невиліковно хвора Настасья Самбурська: шанувальники в паніці

27/01/2017     Автор: Яна Романська
Невиліковно хвора Настасья Самбурська: шанувальники в паніці

Шанувальники молодої і талановитої актриси впевнені в тому, що Настасья хвора на рак і шизофренію, передає Корупція.Стар.

З тих пір як одіозна зірка молодіжного серіалу "Універ" обстригла свої довгі розкішне волосся, публіка думає, що в її особистому житті щось пішло не так. Настасья Самбурська стала експериментувати з довжиною волосся, потім з кольором, а на днях і зовсім підстриглася налисо.

Актриса пояснила, чому залишилася без волосся (вона програла спір і змушена була вдатися до такої різкої зміни іміджу), але її власні фанати влаштували дискусію в коментарях під новою фотографією вже зовсім лисою Настасії з приводу її невиліковних хвороб.

2

Шанувальники таланту Самбурський впевнено вважають, що вона хвора на рак і шизофренію одночасно. Актриса не змогла мовчати і спростувала підозри фоловерів, написавши наступне: "Зрозуміти не можу. Чому деяких так бомбить? Аж прокляття пишуть! Гей, на секундочку! Це моя голова, моя !!! Вашу взагалі ніхто не чіпав! Найсмішніше, що по фото мені поставили діагноз — рак. І шизофренію. Ви на фото вперше побачили жінку без волосся? Я просто зібралася в Шаолінь стати черницею. Туди не пускають з довгим волоссям. у мене все в порядку з психікою! ".