Зірка тижня
Подобається

«Я маю в чому тебе звинуватити»: телеведуча Оксана Марченко зізналася в особистих почуттях до свого чоловіка-політика (ФОТО)

26/01/2017     Автор: Яна Романська
«Я маю в чому тебе звинуватити»: телеведуча Оксана Марченко зізналася в особистих почуттях до свого чоловіка-політика (ФОТО)

Оксана Марченко підтримала чоловіка і розповіла про особисте.

Відома українська ведуча Оксана Марченко привітала чоловіка-політика Віктора Медведчука з 18 річницею шлюбу і розповіла про ту діяльність, яку Медведчук вважає за краще не афішувати, передає Корупція. Стар

Свою запис телезірка проілюструвала фотографіями з сімейного архіву.

medvedev2

«Скоро виповнюється 18 років з дня нашої першої зустрічі! А я люблю тебе сильніше і міцніше, ніж раніше. Знаю, тобі не подобається, коли я говорю про особисте для чужих людей, які часом дозволяють собі і так, без приводу, тріпати брудними язиками про наше життя … але тепер не про них », — написала Марченко у себе в Facebook.

medvedev3

Провідна назвала черговий підлістю «демократичних заздрісників» блокування сторінки Медведчука в Facebook.

medvedev4

"Бідні люди! Вони бояться твоєї правди, яку ти несеш людям, не даючи їм остаточно оглухнути і осліпнути — навіть в Америці! Я пишаюся тобою! Пишаюся і підтримую тебе.

Пишаюся, коли ти допомагаєш знедоленим, будуєш храми і відновлюєш монастирі, лікуєш дітей і рятуєш полонених … », — зазначила теледіва.

Оксана Марченко пишається чоловіком, який, за її словами, «ніколи не боявся йти по мінному полю — і в прямому, і переносному сенсі».

medvedev5

«І все, у чому можуть тебе звинуватити, так це в твоїй милосердності. На жаль, люди робили це в усі віки, бо «немає пророка у своїй Вітчизні». Тому, завжди пам'ятай слова молитви: «… і в горі, і в радості». Я з тобою!», — підсумувала ведуча.

medvedev8