Зіркові скандали
Подобається

Як ножем в спину: коханого Дженніфер Лопес запідозрили у скоєнні жахливого вчинку. Співачка в шоці від побаченого

25/01/2017     Автор: Яна Романська
Як ножем в спину: коханого Дженніфер Лопес запідозрили у скоєнні жахливого вчинку. Співачка в шоці від побаченого

Дженніфер Лопес запідозрила коханого в зраді.

Знімки, зроблені папараці в Амстердамі, куди відправився Дрейк, щоб взяти участь в ряді концертів, вразили і фанатів Дженніфер Лопес, і саму співачку, передає Корупція. Стар

Справа в тому, що репера, у якого в грудні минулого року зав'язався роман з Дженніфер, застали в компанії ефектної брюнетки з не менш спокусливими формами, ніж у самої співачки.

PROD-IMAGE-JENNIFER-LOPEZ-STRAIGHT

Репортери підловили Дрейка під час пізньої вечері в ресторані. Причому всі зауважили, що репер і його супутниця були один з одним зовсім не по-дружньому.

Дама весь час норовила пригорнутися до свого кавалера, поки той гладив її по коліну. До того ж, коли таємничу незнайомку вдалося впізнати, це справило ще більший скандал. Супутниця Дрейка виявилася зіркою сайтів для дорослих — Розі Дівайн!

Про красуні, якій вдалося заволодіти увагою репера, крім її захоплення ризикованими фотосесіями, відомо не дуже багато. Рози народилася і виросла у Франції.

Сама вона вважає себе не порнозіркою, а художницею. Втім, її твори, за свідченням бачили їх людей, теж вельми вільного змісту. За яких обставин вона познайомилася і зблизилася з Дрейком, репортерам поки розвідати не вдалося.

3b15166b6e9524d1cc9fee9c299bc1d8

Що ж стосується Дженніфер Лопес, то, за свідченням приятельки співачки, побачивши скандальні фото в пресі, вона була вражена і відчула себе ображеною.

Адже ще зовсім недавно Дрейк зізнавався їй у своїх почуттях! Лопес і Дрейк викладали на своїх сторінках у соціальній мережі спільні фото, де вони ніжно обіймалися.

Лопес виглядала абсолютно щасливою, а репер задаровував свою улюблену діамантами. І ось тепер, варто було йому виїхати, і він моментально забув Дженніфер, переключившись на Розі…