Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 6 лютого

25/01/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 6 лютого

 Водолій

Гороскоп Водоліям говорить про те, що зараз це не найкращий час для прийняття якихось конкретних рішень, що стосуються відносин або бізнес-угод. У свій вихідний присвятіть час саморозвитку або відпочинку. 

 Риби

Гороскоп Рибам говорить про те, що Ви будете справляти враження на всіх своєю креативністю і винахідливістю. Ви поб'єте співрозмовника в будь-якій розмові чи почнете спілкуватися з близькими людьми на новому рівні.

 Овен

Овни зіткнуться з нагадуванням про те, що потрібно більше уваги приділяти виконанню своїх професійних обов'язків. Розмова з шефом не буде давати спокою всі вихідні, а тому Ви відкладіть усі святкові заходи та візьметеся за книги, щоб заповнити потрібні знання. 

 Телець

Гороскоп Тельцям говорить про те, що потрібно вміти наступати на горло власній пісні, коли особисті амбіції виходять за рамки дозволеного. Сьогодні Ви неймовірно чутливі, що може виявитися як Вашою перевагою, так і недоліком — все залежить від того, наскільки добре Ви вмієте справлятися зі своїми емоціями. 

 Близнюки

Гороскоп Близнюкам обіцяє день, коли потрібно переглянути свої погляди на життя. Однак не тіште себе ілюзіями щодо того, що це не складе для Вас особливих труднощів. Вам доведеться викластися по повній, причому як морально, так і матеріально. Зате результати майбутньої діяльності будуть чудові. 

Рак

Гороскоп Ракам говорить про те, що Вам потрібно дуже реалістично подивитися на події, які відбуваються з Вами. Оскільки Ви відмінно зіставляєте бажане з дійсністю, Вам вдасться досягти великих результатів у новому проекті, всупереч очікування багатьох.

 Лев

Гороскоп Левам готує день, коли не буде жодної вільної хвилини. Все то і справа будуть звертатися до Вас за порадою, підказкою або просто з проханням. Однак це не похитне Вашого оптимізму і віри в те, що у Вас все буде відмінно. Якщо Вам доведеться схилити когось на свій бік у якомусь важливому питанні, можете не переживати — Вам це вдасться в два рахунки.

 Діва

Гороскоп Дівам обіцяє приємну і спокійну суботу. Виділіть трохи часу на те, щоб віддатися мріям про майбутнє або зайнятися творчістю. Не турбуйтеся про робочі справи — вони нікуди від Вас не дінуться. Вихідний варто витратити на речі, які принесуть моральне задоволення. 

Терези

Терез порадує виконанням давньої мрії. Ви доклали багато зусиль, щоб вона стала реальністю, і ось тепер вона здійснилася. Це мотивує Вас на більш глибоке планування і постановку цілей. 

Скорпіон 

Скорпіонам рекомендують нарешті розслабитися після важкого робочого тижня, інакше організм прийде в занепад. Це пов'язано з тим, що Ви зациклилися на прагненні заробити як можна більше, не жаліючи на це ні сил, ні нервів. Настав час відволіктися від цієї гонки і насолодитися тим прекрасним, що є у Вашому житті. Озирніться по сторонах.

Стрілець 

Стрільцям радять зупинитися, подивитися по сторонах і оцінити, що було зроблено правильно, а що ні. Дуже важливо знайти баланс між усіма сферами життя: роботою, будинком, романтикою. Якщо Вам це вдасться, найближчим часом все буде йти як по маслу. 

Козеріг 

Козерогам обіцяє день, коли Ви кинете всі сили, щоб проаналізувати досягнення і поставити цілі на майбутнє. Ймовірно виникнення складної ситуації, в якій Вам доведеться піти комусь на поступки, щоб уникнути конфлікту. Проведіть вечір з тими, до кого Ви відчуваєте особливу емоційну прив'язаність.