Новини про зірок
Подобається

«Я все ще здатна зустріти людину, з якою у мене будуть взаємні почуття» — Софія Ротару!

24/01/2017     Автор: Яна Романська
«Я все ще здатна зустріти людину, з якою у мене будуть взаємні почуття» — Софія Ротару!

Відома співачка Софія Ротару, хоч і знаходиться в поважному віці, але відкрита до романтичних відносин. Тому в її житті можливий роман з чоловіком набагато молодшийм за неї, передає Корупція.Стар.

Екстрасенс Галина Янко розповіла про те, яка доля може очікувати 69-річну співачку Софію Ротару:

«Софія — людина чутлива, ранима, сором'язливий, сам себе часом не розуміє, хто не любить копирсатися в собі і інших. Натура мрійлива, схильна до глибокого інтуїтивного самопізнання, велику увагу приділяє снам і мріям. Навколишній світ співачка осягає власним чуттям і досвідом. Її зір і слух загострено сприймають дисгармонію реальності, тому характер відрізняється тривожністю, схильністю до надій і розчарувань ».

На думку Янко — «Про Ротару можна сказати так: місячна красуня, яка народилася під заступництвом високою планети, дуже чутлива, злегка сумна. При цьому характер її досить впевнений і цілісний. В даний період життя від співачки відійшли всі негаразди і печалі, вона просто живе і насолоджується, піклується про онуків ».
Говорячи про перспективи в особистому житті Ротару екстрасенс бачить можливість для її нового роману:

«По натурі вона людина дуже легкий, веселий, хоча перенесла багато втрат, розчарувань, в тому числі любовного характеру. Але вона ще може зустріти чоловіка, якого полюбить, і це почуття буде взаємним. Він з'явиться в житті улюблениці публіки в самий найближчий час і прийде до неї не з корисливих мотивів, а з щирою симпатією, яку відчуває вже багато років. Ротару пустить його в своє серце, не дивлячись на застереження близьких ».