Плітки
Подобається

Екс-продюсер Сергія Лазарєва: «Сина йому народила сурогатна мати»

24/01/2017     Автор: Яна Романська
Екс-продюсер Сергія Лазарєва: «Сина йому народила сурогатна мати»

Стало відомо, хто допоміг Сергію Лазарєву стати батьком. Колишній продюсер артиста розповів, що сина йому народила сурогатна мати, передає Корупція.Інфо.

В кінці 2016 року стала відома несподівана новина: виявляється, Сергій Лазарєв два роки приховував від публіки свого сина Микиту. Ймовірно, шанувальники артиста досі не знали б про дитину, якщо папараці часом не зняли Сергія з малюком. Однак поширюватися подробицями свого приватного життя артист не став і лише підтвердив, що він батько. І поки фанатки гадають, хто ж та щаслива дівчина, що стала обраницею співака, його колишній продюсер заявляє — сина Микиту Сергію народила сурогатна мати.

«Виходячи з останніх подій, я можу допустити, що сина Сергія народила сурогатна мати», — розповів екс-продюсер Лазарєва Леонід Дзюник.

2

Втім, чоловік не виключає, що Сергій вибрав в роль матері свого сина дівчину, з якою давно дружить.

«Хоча я знайомий з однією дівчиною, з якою він свого часу близько дружив. Я свічку, звичайно, не тримав і стверджувати не можу, але вона мені розповідала, що у них був пристрасний секс. Ця дівчина — його ровесниця, дуже симпатична, фактурна! »- Каже чоловік.

4

А ось припущення, що матір'ю сина Сергія стала одна з його фанаток, Леонід виключає. За славам колишнього продюсера Лазарева, співак завжди тримав дистанцію зі своїми прихильницями.

3

«Загалом, Лазарєв правильно робив, що приховував свого сина. Я думаю, він стане непоганим батьком. Судячи з того, як він ставиться до своєї племінниці і мамі, можу сказати, що його дитина буде рости в любові і щастя! »- Зазначив Леонід.