Зіркові скандали
Подобається

Батько Анджеліни Джолі сподівається на швидке завершення її протистояння з Бредом Піттом

21/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Батько Анджеліни Джолі сподівається на швидке завершення її протистояння з Бредом Піттом

Батько Анджеліни Джолі дав невелике інтерв'ю, в якому розповів, що він на стороні обох – і своєї дочки, і її колишнього чоловіка Бреда Пітта. "Зараз складний період, я не люблю говорити про це. Але звичайно, я вдячний всім за добрі побажання і молитви, – сказав 78-річний актор Us Weekly. – Сподіваюся, скоро все вирішиться", передає Корупція.Стар

Говорячи про угоду Джолі і Пітта щодо опіки над шістьома дітьми (15-річним Меддоксом, 13-річним Паксом, 12-річної Захарою, 10-річної Шайло, 8-річними близнюками Нокс і Вів'єн), Войт зазначив, що продовжує сподіватися на те, що подружжя зможуть налагодити відносини. "Я на їхньому боці. Не хочу, щоб все залишалося в такому стані. Я за дітей, – сказав актор серіалу "Рей Донован". – Моє серце зкожним з них, і з дочкою, звичайно, і з дітьми".

Нещодавно Пітт домігся того, щоб деталі його розлучення з Джолі і переговорів щодо опіки залишалися конфіденційними і не потрапляли в руки третіх осіб, а звідти – в пресу. Подружжя випустили з цього приводу спільну заяву: "Сторони і їхні адвокати підписали угоду щодо збереження прав на недоторканність приватного життя своїх дітей і сім'ї. Тепер всі документи будуть конфіденційними. Світовий суддя буде притягнутий для винесення рішень та вирішення питань. Батьки повинні бути єдині в питанні збереження недоторканності приватного життя їхніх дітей".

У новому році Бред Пітт має намір сфокусуватися на своєму здоров'ї. "Він дуже схуд і вирішив зайнятися собою, зокрема почати стежити за харчуванням", – розповіло джерело.

7143be292a604f443038618ccc075e0f 8253b5c6f41426ae512737ef81061ff4