Зірка тижня
Подобається

Красиво і за традиціями: Джамала розповіла подробиці майбутнього весілля

19/01/2017     Автор: Яна Романська
Красиво і за традиціями: Джамала розповіла подробиці майбутнього весілля

Джамала розповіла подробиці свого весілля.

Переможниця пісенного конкурсу "Євробачення 2016" Джамала поділилася подробицями свого приватного життя.

Зірка скоро збирається вийти заміж за Бекіра Сулейманова, з яким зустрічається вже довгий час.

Про це повідомляє Корупція. Стар

За її словами, майбутнє весілля буде відбуватися з дотриманням всіх традицій кримськотатарського народу: меню в східному стилі, торжества і позитивні емоції.

Цього року крім пропозиції руки і серця від коханого співачка отримала ще один сюрприз — її запросили спробувати себе в ролі тренера на проекті "Голос діти". Джамала допомагатиме молодим талантам разом з Сергієм Бабкіним, Тіною Кароль та Потапом.

1902403

Джамала додала, що перемога на "Євробаченні" стала однією із знакових подій в її житті. Крім того, минулий рік співачка досить часто подорожувала — відвідала Грецію, Лондон, а також Литву.

У різних країнах зірка познайомилися з відомими особистостями, яких зазвичай можна побачити тільки на закритих вечірках. Серед них були Ширлі Бессі, Кіра Найтлі, Джуд Лоу і Ольга Куриленко.

Артистка підсумувала, що такі події будуть надихати її на написання нових пісень, які фанати зможуть почути в недалекому майбутньому. А поки Джамала ретельно готується до весілля разом з нареченим Бекіром Сулеймановим.

772545

Нагадаємо, раніше повідомляли, що співачка Джамала вперше показала шанувальникам свого коханого.

dzhamalasvozlyublennyim_729x547

Довгий час переможниця "Євробачення" приховувала від сторонніх очей Бекіра Сулейманова, але недавно зважилася на те, щоб опублікувати спільне фото в соціальній мережі.