Гороскоп на 28 січня

18/01/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 28 січня

Повідомляє Корупція.Стар

Гороскоп на 28 січня Овен:

Овнів сьогодні чекає величезний успіх на професійному фронті. Отримавши надбавку до окладу або дізнавшись про своє підвищення, постарайтеся не спровокувати заздрість колег, які не здатні щиро радіти чиїмось перемог.

Гороскоп на 28 січня Телець:
Тельці сьогодні будуть перебувати в пошуках гострих вражень. Викид адреналіну в кров ви зможете отримати прямо в домашніх стінах, одразу після того, як розкажіть другій половинці, що дуже безглуздо витратили премію або надбавку до окладу.

Гороскоп на 28 січня Близнюки:
Близнюки 28 січня захочуть остаточно попрощатися зі своїм недавнім минулим. Ви видалите всі контакти колишньої пасії і фотографії з нею, після чого нарешті відчуєте себе щасливим і абсолютно вільною людиною.

Гороскоп на 28 січня Рак:
Всі бажання Раків в цей день будуть відрізнятися граничної конкретикою. Ви чітко визначте все, що вас хвилює і мучить, а потім крок за кроком будете позбавлятися від кожної проблеми.

Гороскоп на 28 січня Лев:
Львів 28 січня 2017 р чекає дуже цікаве знайомство з людиною іншої національності. Від свого випадкового співрозмовника ви зможете багато чого дізнатися про звичаї та традиції його країни, і вже сьогодні прийміть рішення провести відпустку саме в цій державі.

Гороскоп на 28 січня Діва:
Діви сьогодні впритул займуться містикою і езотерикою. Ці знання знадобляться вам, щоб знайти відповідь на давнє питання, відкрити перед собою нові межі реальності або, що дуже банально, дізнатися про симпатії по відношенню до вас з боку якоїсь людини.

Гороскоп на 28 січня Ваги:
Терезам 28 січня 2017 слід зайнятися встановленням тісних ділових контактів. Люди, підтримкою яких ви отримаєте у цей день, вже найближчим часом всіляко сприятимуть розвитку вашої кар’єри.

Гороскоп на 28 січня Скорпіон:
Скорпіонів сьогодні стривожить стан свого здоров’я. Хронічне захворювання, яке загостриться у вельми неслушний момент, змусить вас без зволікань нанести візит до медичних фахівців.

Гороскоп на 28 січня Стрілець:
Стрільцям сьогодні особливо добре будуть вдаватися колективні види діяльності. Разом з однодумцями ви влаштуєте флешмоб, організуєте невеликий мітинг чи пікет, присвячений якомусь злободневному питання.

Гороскоп на 28 січня Козеріг:
Козерогам в цей день слід утриматися від проявів агресії на адресу своїх близьких родичів. Всі неприємності, які обрушаться на вас в робочі години, зішкребіть із своєї пам’яті в той самий момент, коли переступите поріг свого дому.

Гороскоп на 28 січня Водолій:
Водоліям в цей день слід додати трохи більше щирості в свою поведінку. Не соромтеся розповісти близьким про те, що діється у вашій душі, і не бійтеся зробити перші кроки до зближення з людиною, яка давно вам симпатичний.

Гороскоп на 28 січня Риби:
Успіху Риб у цей день нашкодять сумніви у своїх власних силах. В момент, коли від вас буде потрібно зробити різкий і рішучий крок, ви несподівано опустіть руки і дозволите собі просто плисти за течією.