Тренди
Подобається

Модні зачіски 2017: 5 головних трендів (фото)

15/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Модні зачіски 2017: 5 головних трендів (фото)

Стильні зачіски сезону 2017 вражають своєю різноманітністю і дозволяють кожній модниці вибрати саме той образ, який підходить їй найбільше. Тепер можна буде без зусиль знайти свій стиль і щодня виглядати по-різному. Варто заздалегідь вивчити найсучасніші тенденції і бути в курсі найбільш модних варіантів, звернувши увагу на цей цікавий список, передає Корупція.Стар

Недбалі розпатлані зачіски

Для того, щоб виглядати стильно в новому сезоні, зовсім необов'язково робити особливо складну і хитромудру зачіску. Розпустіть волосся і надайте їм недбалому вигляду. Побачити наймодніші образи можна в списку зачісок сезону 2017, які представлені на фото.

Найбільш актуальним став стиль гранж, який має на увазі довге волосся, що виглядає так, ніби їх просто розшарпав вітер. Надати додатковий об'єм можна за допомогою спеціального мусу і лаку для волосся.


Укладання хвилями

Красиві акуратні або навпаки злегка недбалі хвилі завжди відмінно виглядають на довгому волоссі. Голлівудський шик. Такий образ міцно зайняв своє місце в списку модних зачісок сезону 2017 і напевно протримається в тренді ще не один сезон. Укласти волосся хвилями зовсім не так складно, на це йде не так багато часу, але при цьому можна швидко створити жіночний і стильний образ, який відмінно поєднується з відповідним одягом.


Зачіски з кучерями — тренди 2017

Об'ємні зачіски з кучериками також міцно увійшли в моду майбутнього сезону, Для цього досить наявності спеціальних дрібних бігуді, але за бажання можна зробити таку зачіску і на триваліший термін в салоні. Список зачісок сезону 2017 на волосся, представлених на фото, також включає безліч подібних образів. Кучері можна носити не лише на довгому і розпущеному волоссі, але також укладати їх так, як хочеться залежно від свого  настрою.


Укладання на бік

Цей варіант модної в 2017 році зачіски також став одним з найбільш популярних типів укладання. Для створення такого образу досить завити волосся, трохи розшарпати їх, потім зачесати на одну сторону і закріпити шпильками ззаду. Зачіски на середнє волосся в сезоні 2017 можуть бути і такими, шикарне укладання на бік надає образу гламурность і робить його сексуальнішим, що дуже актуально для вечірнього виходу у світ. Багато модниць віддають перевагу саме такому типу зачіски.


Ідеально гладеньке пряме волосся

Класична зачіска 2017 з розпущеним волоссям, що розчесало на косий або прямий проділ, навряд чи коли-небудь вийде з моди, але при цьому новий сезон диктує свої правила.

pri4eski-2017-11 pri4eski-2017-14