Плітки
Подобається

Дакота Джонсон розповіла про свою ненависть до Джеймі Дорнана

14/01/2017     Автор: Яна Романська
Дакота Джонсон розповіла про свою ненависть до Джеймі Дорнана

Іноді на знімальному майданчику того чи іншого проекту панує недобра атмосфера. Наприклад, Тому Крузу довелося нелегко на зйомках перезавантаження «Мумії» через Рассела Кроу, який мстився акторові за розлучення з Ніколь Кідман.

Світські глядачі чомусь вирішили, що і на зйомках продовження «П'ятдесять відтінків сірого» все не так гладко, як може здатися на перший погляд. Мовляв, між виконавцями головних ролей вельми напружені відносини, яким їм вкрай важко приховувати, опинившись в кадрі, передає Корупція.Стар

Цікаво, що в ЗМІ також циркулює інша плітка: Дакота Джонсон і Джеймі Дорнан зав'язали пристрасний роман і намагаються його приховати від сторонніх очей. Саме тому вони уникають контактів один з одним на знімальному майданчику, щоб не дати зайвий привід про них погомоніти.

Розставити всі крапки над і спробувала Дакота. Вийшло це у неї кострубато і все одно залишило масу питань: «Та ми не ненавидимо один одного і у нас пристрасний роман. Така відповідь вас влаштує?»- Сказала Джонсон, пізніше додавши, що у них з Дорнаном теплі професійні відносини, але не більше того. Адже вони так багато днів провели разом на знімальному майданчику, де більшу половину часу знімалися в постільних сценах оголеними.