Новини про зірок
Подобається

Шок: Андрій Данилко став на захист Ані Лорак і різко висловився в сторону українців (ФОТО)

05/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Шок: Андрій Данилко став на захист Ані Лорак і різко висловився в сторону українців (ФОТО)

Відомий український виконавець Андрій Данилко, в народі більше відомий в ролі своєї сценічної героїні Вєрки Сердючки, засудив тих, хто намагається заборонити українським артистам виступати з гастролями в Росії.

«Я проти такого підходу, коли 20 чоловік хуліганів зривають захід, який готували протягом тривалого часу півтори тисячі чоловік. Якщо люди хочуть витратити свої гроші на те, щоб послухати того ж Потапа з Настею, навіщо їм перечити. Вважаю взагалі безпідставними розмови про те, щоб заборонити поїздки в Росію українським виконавцям, вони такі ж люди, як і всі інші українці, хто як може, так і заробляє, тому поки не прийнятий відповідний закон про заборону поїздок до Росії для всіх українців, наші артисти будуть гастролювати в РФ », — поділився своєю думкою Данилко.

За його словами, якщо комусь не подобається творчість тієї самої Ані Лорак, потрібно закрити вуха і не слухати її пісні. Артист розповів, як у 2014 році на собі відчув незадоволення хуліганів, коли в Тернополі в кінці концерту його закидали яйцями. Данилко радить всім незадоволеним ситуацією в Україні по-іншому висловлювати свої протести, вирушаючи до Києва, влаштовуючи пікети, а не звинувачувати артистів в здачі українських інтересів.

Джерело: bbcccnn.com.ua