Плітки
Подобається

Як два клоуни: Ірина Білик з чоловіком шокували своїм зовнішнім виглядом (ФОТО)

29/12/2016     Автор: Яна Романська
Як два клоуни: Ірина Білик з чоловіком шокували своїм зовнішнім виглядом (ФОТО)

Українська співачка Ірина Білик поділилася подробицями свого сімейного життя. За словами артистки, те, що її чоловік Аслан Ахмадов живе на території Росії, тільки зміцнює їхні стосунки.

Українська співачка Ірина Білик в інтерв'ю для телепередачі "Світське життя" відверто розповіла про стосунки зі своїм офіційним чоловіком і батьком її дитини Асланом Ахмадовим. Артистка зазначила, що любов на відстані її повністю влаштовує, передає Корупція.Стар

Ірина Білик зазначила, що Аслан приїде до неї вже через місяць і буде приїжджати час від часу і далі. Співачка сказала, що відносини на відстані — краще, що може бути, тому що вона не терпить сварок. За словами Ірини, її влаштовує те, що Аслан живе в Росії, так як їх любов не псує побут.

Білик сказала, що її квартира виявилася занадто мала для того, щоб в ній жило двоє дітей. Тому артистка придбала ще одну квартиру в своєму під'їзді, щоб її сини жили окремо. Незабаром Ірина сподівається поїхати в заміський будинок. Вона зазначила, що двомісячний Тебріз дуже схожий на свого батька і йому обов'язково потрібно засмагнути.

За словами Ірини Білик, вона дуже багато часу проводить зі своїм молодшим сином. Співачка наголосила, що і вона, і її чоловік дуже хотіли дитину.

56e3f0d0d56da_1-4249