Новини про зірок
Подобається

Сповідь Могилевської: співачка зізналася, що закохана у свого музичного директора (ФОТО)

25/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Сповідь Могилевської: співачка зізналася, що закохана у свого музичного директора (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська, яка у новому кліпі похизувалася фігурою та довгими ногами, вважає любов до себе головним секретом втрати ваги, передає Корупція.Стар

"Я схудла не тому що хотіла схуднути, а тому що вела здоровий спосіб життя. Тому і повільно, не швидко, не поспішаючи. Я просто себе любила. Але до тієї Наталі, яка танцювала у "Танцях із зірками" ще потрібно скинути декілька кілограмів", — зауважила зірка.

Артистка дуже прискіпливо ставиться до себе в кадрі та переглядає програми до їхнього оприлюднення. "Коли я набрала вагу, кинувши палити, я для себе вирішила, що не буду виходити в ефір допоки не схудну. Але я зрозуміла, що проблема в тому, що я не схудну, доки себе не полюблю такою яка я є. Було дуже зворушливо для мене, така перемога, коли я у цій вазі взяла участь у "Голос. Діти". І не соромлячись показала світу: я така, яка я є і я себе такою люблю. Мені є за що поважати себе, крім тих зайвих кілограмів", — наголосила виконавиця.

За словами Наталі, тепер їй не страшні жодні ракурси та плани. Вона навіть запитала у Каті Осадчої, чи не хоче та, аби Могилевська сказала в ефірі якусь непристойність. На цьогорічний "Телетріумф" зірка завітала у компанії свого музичного директора, який її в кадрі ніжно обіймав. Цього не могла не помітити ведуча "Світського життя". Могилевська розповіла, що спочатку в Олега закохався увесь її дівочий колектив та навіть трішки і вона сама. "Але потім ми зрозуміли, що робота для нас важливіша, тому що це заважало б. І я думаю, що, якби ми прийняли інше рішення 15 років тому, не було б такої творчої закоханості",  — підкреслила артистка.

Крім того, вона пригадала, що під час проекту усі думали, чи був у неї роман із Владом Ямою. Наталя запевнила: якби був роман, не було б таких танців.