Плітки
Подобається

Попалася! У мережу потрапило інтимне листування Анфіси Чехової

25/12/2016     Автор: Яна Романська
Попалася! У мережу потрапило інтимне листування Анфіси Чехової

Телеведуча Анфіса Чехова показала журналістам свою особисту переписку зі смартфона. У розпорядженні преси виявилися повідомлення Анфіси чоловікові і подрузі, передає Корупція.Стар

Анфіса Чехова надала свій гаджет на вивчення журналістам. У смартфоні зірки опинилося особисте листування з чоловіком Гурамом Баблішвілі. У повідомленнях чоловік ведучої ділиться з нею враженнями від походу в тату-салон. 

"Ми з чоловіком 24 години на добу на зв'язку. Тут Гурам розповідає, як йому набивають перше татуювання", — розповіла Чехова в коментарі "СтарХіту".

"Почали … як боляче то" — написав коханий зірки. "А так? Боляче? А я спала, коли мені на спині робили))" — здивувалася Чехова у відповідь, на що чоловік поспішив запевнити, що пожартував.

Крім того, в розпорядженні журналістів опинилася і листування Чехової з актрисою Анастасією Цвєтаєвої. Дівчата домовлялися про спільний відпочинок. 

"Не п'єш ??? О жах))) ну куди ти ходиш ?? Які твої улюблені місця?", — Запитала Цвєтаєва у ведучої. "Та куди доведеться. Що по дорозі зустріну. Або куди друзі покличуть))", — відповіла Чехова.

Серед інших матеріалів в гаджеті знаменитості, журналісти натрапили на недавно завантажений архів музики. Чехова зупинила свій вибір на композиціях "Романс" групи "Піца", Is not no sunshine від Maysa і "Ліхтарі" Лок Дога.

"Я залежна від телефону людина — мені постійно дзвонять по роботі, я повинна оперативно відповідати на виклики. Вимкнути гаджет на пару годин можу в рідкісних випадках — наприклад, якщо проводжу час з сином або чоловіком. Правда, незабаром планую встановити своєрідний рекорд! На новорічні свята спробую відмовитися від блага цивілізації у вигляді мобільного. Подивимося, чи вийде у мене … ", — поділилася Анфіса.