Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 29 грудня — 4 січня

21/12/2016     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 29 грудня — 4 січня

Овни

Основну частину часу поглине робота. Вам треба встигнути до кінця року переробити масу справ і завершити всі проекти. Середина тижня — прекрасний момент для творення фундаменту майбутнього просування по кар'єрних сходах. У вихідні бажано зайнятися своїм будинком, відправитися за подарунками і покупками.

Тільці

На цьому тижні бажано в усьому довіряти власним відчуттям та інтуїції, а логічні міркування залиште на потім. Вони здатні швидше завести вас у глухий кут, ніж допомогти розібратися в ситуації. Настає гарний час для всього нового — експериментуйте, шукайте нові шляхи, підходи та технології. На святковому корпоративі ви будете сяяти.

Близнюки

Ви зуміли подолати труднощі, і в передсвятковий тиждень можете спокійно спочивати на лаврах. Вже час продумати новорічне свято, згадати рецепти традиційних страв. Головне — визначити, яку кількість гостей ви здатні прийняти. П'ятниця принесе вам спокій і радість.

Раки

На цьому тижні ви можете проявити небувалу активність. Зростуть одночасно і ваші запити, і вимоги по відношенню до себе, і претензії до оточуючих. Четвер і п'ятниця — кращі дні для спілкування, вечірок та корпоративів. У неділю можна очікувати підтримку та турботу з боку родичів.

Леви

На цьому тижні бажано менше часу витрачати на оточуючих, а більше присвятити собі. По-перше, ви це заслужили, а по-друге, це дозволить більш-менш адекватно оцінити ситуацію. У п'ятницю слід побоюватися відкритих конфліктів з начальством або колегами. У суботу намагайтеся розвіятися, відпочиньте від домашніх проблем.

Діви

На цьому тижні не варто розслаблятися на роботі, інакше ймовірні конфліктні ситуації. Вам необхідно зосередитися на найголовнішому, залишивши в спокої не настільки значущі дрібниці. Вам знадобляться сили й енергія для реалізації ваших ідей і планів. До кінця тижня потрібно намагатися не дуже втомитися. У вихідні не сидіть вдома, вибирайтеся в гості до друзів, вирушайте за подарунками в магазини.

Терези

Деякі погляди на життя з плином часу можуть змінитися, тому зберіться з силами і почніть щось нове: роман, книгу, роботу. Навчіться підніматися над ситуацією, аналізувати, бачити наперед. У вихідні ви нарешті досягнете порозуміння зі своїми родичами.

Скорпіони

Душевна рівновага сприяє підвищенню працездатності. Сконцентруйтеся на важливих аспектах, будьте реалістом: ви не зможете зробити все одразу, тому вмійте вибирати. В іншому випадку вас чекає розчарування, що зовсім не входить у ваші плани. Натякніть близьким, які подарунки можуть вас порадувати.

Стрільці

Минулого тижня ви потрудилися на славу, тому на цьому тижні обсяг роботи буде невеликим, а вільного часу стане більше, ніж зазвичай. Так що ви цілком можете пробігтися по магазинах і купити собі святкове вбрання. У вихідні вас можуть відвідати далекі родичі чи інші неочікувані гості.

Козероги

На цьому тижні вам знадобиться вся ваша розсудливість і стриманість: тільки ці якості зможуть хоч якось пом'якшити вашу імпульсивність. У понеділок результат ситуації, яка створилася на роботі залежатиме тільки від вас. У першій половині тижня сприятливі поїздки по місту, ділові візити і походи в гості. Вихідні краще провести вдома, прибратися і почати готуватися до свята.

Водолії

На цьому тижні краще не планувати серйозних справ, зате буде багато дружнього і неформального спілкування. У четвер і в п'ятницю прикладіть трохи зусиль, і ви зумієте блиснути практично всіма своїми кращими якостями і здібностями. У вихідні намагайтеся не посваритися зі своїми батькам або з дітьми.

Риби

Цей тиждень обіцяє бути емоційно насиченим і багатим подіями. Ваші бажання отримають підтримку з боку ваших знайомих і друзів. Вам необхідно користуватися моментом, щоб розповісти про нові ідеї і знайти однодумців. Будьте уважнішими до своїх близьких, покажіть їм на ділі, а не тільки на словах, як ви їх цінуєте і любите.