Плітки
Подобається

Борисюк заливається слізьми: Ольга Сумська завела російського коханця, ви онімієте від її вибору (ФОТО)

17/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Борисюк заливається слізьми: Ольга Сумська завела російського коханця, ви онімієте від її вибору (ФОТО)


У Новий рік бажання — збуваються, люди — зустрічаються, а почуття, навіть найпотаємніші, — раптом вириваються назовні і починають правити бал, передає Корупція.Стар

У цьому на власному досвіді переконалася Ольга Сумська, а точніше — її героїня в новорічному вогнику "Залишаємося зимувати".

1481958481_d90137b28aa2457be1126e0a2e714d45

У цій святковій історії актрисі дісталася ключова роль: саме завдяки її персонажу нечистий на руку адміністратор Леонід Вікторович (у виконанні Яна Цапніка) відмовляється від підступного плану — провернути аферу з новорічними концертами і залишити без свята сотні людей, які купили на них квитки. Збираючись втекти з подвійною касою, він несподівано стикається зі своєю шкільною любов'ю Ольгою і розуміє, що старі почуття ще не охололи … І він готовий на все, лише б влаштувати для неї найкращий Новий рік в її житті!

"Я граю самотню жінку, яка мріє зустріти свого чоловіка, але у неї все ніяк не складається. І ось, через 30 років, на Новий рік трапляється диво — вона зустрічає свого однокласника, який колись був у неї закоханий. І розуміє, що він — саме той самий чоловік! Мого партнера зіграв чудовий Ян Цапник. Цікаво, що колись ми з ним мали грати чоловіка і дружину в одному серіалі. Але не склалося: Ян тоді травмував ногу, приїхав на зйомки на милицях і з загіпсованою ногою. У такому вигляді він не міг зніматися, тому його роль віддали іншому акторові. Проте минув час — і в цьому році наші з Яном дороги знову перетнулися, і ми таки зіграли пару в новорічному вогнику! Працювати з ним — одне задоволення. Він дуже емоційний і позитивна людина і заряджає хорошим настроєм всіх навколо! "- Каже про свого персонажа Ольга Сумська.

За визнанням самого Яна Цапнік, він теж отримав величезне задоволення від зйомок. І не скупився на компліменти всім навколо.

"Я радий, що вперше за два роки знову знімаюся в Києві. Це дорогого коштує! Дуже люблю бувати в цьому місті. Крім того, в цьому проекті для мене зійшлося все: і чудові партнери, і прекрасний режисер, і хороша знімальна група. Тим більше Новий рік — це свято, коли у всіх гарний настрій, коли забуваються всі образи і згадується тільки хороше. В цей час всі думають про друзів, знайомих, близьких і родичів, бажають один одному здоров'я, щастя і дарують подарунки. Тому подвійно приємно, що ми своїм новорічним вогником будемо дарувати людям гарний настрій ", — зізнається актор.