«Цицьки прямо на столі»: Надія Савченко ошелешила розпусним фото в Раді (ФОТО)

16/12/2016     Автор: Яна Романська
«Цицьки прямо на столі»: Надія Савченко ошелешила розпусним фото в Раді (ФОТО)

Депутат Верховної Ради України раніше воліла виключно строгі ділові костюми. Надія Савченко прийшла в парламент у відвертому вбранні, з значно глибоким декольте, передає Корупція.Стар

Не одноразово Савченко відзначалася химерними вчинками. Під час першого засідання парламенту вона зняла взуття. По поверненню на Україну вона босоніж вийшла з літака, а після прильоту заявила про велике бажання випити горілки. Також заявила, що в будь-який момент готова повернутися на фронт в Донбас. Надія Савченко заявила, що українці зобов'язані вибачиться перед жителями Донбасу. Пізніше вона повідомила про прямі переговори з лідерами ЛНР і ДНР.

Скандальні і досить шокуючі вчинки нардепа вже не в перший раз змушують українців «втрачати дар мови». На цей раз, «пишні груди» Савченко просто приголомшилу всю Верховну Раду. Так само, завдяки загадковим збігом обставин, у той самий час,  епатажна група «Ленінград» випустила нову пісню під назвою «Цицьки». Ймовірно, саме цей кліп і надихнув Надію Савченко здатися в такому відвертому вбранні.

14728491971obcq